VIDEO/ Dobro osmotrio kako da mazne uređaj

Pjevač uhvaćen u akciji u Zagrebu: Pogledajte kako je Sejo Kalač ukrao telefon na pumpi!

Showbizz 25.03.19, 12:11h

Pjevač uhvaćen u akciji u Zagrebu: Pogledajte kako je Sejo Kalač ukrao telefon na pumpi!
Redakcija Kurira je pokušala da stupi u kontakt sa Kalačom, ali broj telefona poznat redakciji je bio nedostupan do zaključenja broja

 

Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na pumpi u Zagrebu!

 

Taj čin zabilježila je kamera, a redakcija Kurira je došla u posjed ekskluzivnog snimka, koji možete pogledati OVDJE.

 

Na njemu se jasno vidi kako dečko koji je bio ispred pjevača ostavlja svoj mobilni telefon na pultu dok uredno plaća sokove.

 

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu stupa i Sejo Kalač. Pjevač najprije ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomjera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve sa pivom. Dok se raskusurao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da mazne uređaj. Nakon što je platio račun, pjevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon! Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vrijeme se mladić se nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio, pa je sa sobom odnio mobilni, a u prilog tome svjedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine.

 

Redakcija Kurira je pokušala da stupi u kontakt sa Kalačom, ali broj telefona poznat redakciji je bio nedostupan do zaključenja broja.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI