Amra Džeko o vjenčanju s Edinom i povratku u BiH

Možda sam sebična što želim da se vratim, iako znam da djeci mogu pružiti bolju budućnost vani, ali svaki put kad dođem...

ŽENA iN 24.03.19, 11:30h

Možda sam sebična što želim da se vratim, iako znam da djeci mogu pružiti bolju budućnost vani, ali svaki put kad dođem...
Jednako lijepa je i danas i dokaz kako ljepota proizlazi iz duševnog zadovoljstva

 

Bilo da je riječ o njenom novom poslovnom angažmanu ili privatnom životu, interes javnosti za Amrom Džeko je uvijek veliki. A tako je otkako je davne 2000. godine prema izboru medija proglašena najljepšom na Izboru za Metropolitan top model održanom u pekinškom Convention Centru.

 

Press winner nagradu Amri su dodijelili urednici modnih časopisa „Elle“, „Marie Claire“, „Cosmopolitan“, „Madame Figaro“, te predstavnici domaćina.

 

Jednako lijepa je i danas i dokaz kako ljepota proizlazi iz duševnog zadovoljstva. A njeno ne čine ni titule, niti činjenice da je u svoj CV upisala saradnje sa svjetskim muzičkim imenima kao što su Enrique Iglesias ili Blake Shelton, ili uloga u popularnoj kriminalističkoj seriji CSI, već njena porodica.

 

I dok je vraćamo u vrijeme kad je snimala reklamu za čuveni “Lexus”, nakratko se prisjeti pravila modne igre na američkom tržištu, u kojem je i personaliti, odnosno nikome objašnjivi faktor x, presudan da bi se nekad dobio veliki posao, brzo se opet vraća u svoju sigurnu luku, koju čine suprug Edin i troje djece, kćerke Sofia i Una, te najmlađi sin Dani.

 

Ostatak doznajte ovdje, a kompletan intervju čitajte u novom broju magazina Azra.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI