Brutalna likvidacija

Srbin ubijen u sačekuši u Južnoj Africi: Izletjeli iz automobila i izrešetali Jugoslava S. dok je bio na motoru

Hronika 19.03.19, 09:26h

Srbin ubijen u sačekuši u Južnoj Africi: Izletjeli iz automobila i izrešetali Jugoslava S. dok je bio na motoru
Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primijetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao srednji prst

 

Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoj Africi u subotu prije podne.

 

Kako nezvanično saznaju Novosti, prema posljednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati. Dvojica napadača su osumnjičena da su izletjela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom.

 

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, dijelu Johanesburga. Prema riječima svjedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

 

- Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač sjeo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji - ispričao je očevidac za News24, koji nije želio da otkriva identitet plašeći se odmazde.

 

Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primijetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao srednji prst.

 

Ekipa Hitne pomoći je stigla poslije desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je riječ o četvorici organizatora ove likvidacije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI