Vatrogasci gasili požar na vozilu

Rat se nastavlja: Naidi Karić zapaljen Renault Megane kabriolet

Hronika 13.03.19, 17:32h

Rat se nastavlja: Naidi Karić zapaljen Renault Megane kabriolet
Općinski sud u Sarajevu jučer je odredio jednomjesečni pritvor Naidi Leis Karić, njenom momku Murisu Hodžiću, Hasi Mujiću i Amelu Jašareviću, osumnjičenima za oštećenje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti

 

Naidi Leis Karić, fatalnoj hostesi sa sajmova automobila koja je završila u pritvoru zbog paljenja Golfa 7 na Dobrinji, noćas je u Vogošći zapaljen Renault Megane kabriolet. Ovu informaciju potvrdili su nam Naidini prijatelji.

 

Iz Profesionalne vatrogasne jedinice Kantona Sarajevo potvrdili su da su sinoć u 00.38 sati dobili dojavu da gori automobil u vogošćanskoj ulici Uglješići.

 

- Na teren je izašlo jedno vozilo s tri vatrogasca. Požar je lokaliziran u 00.55 sati, a potpuno je ugašen u 1.09 sati - kazao je za Avaz dežurni u PVJ KS.

 

Na lice mjesta izašla je i patrola Policijske uprave Vogošća.

 

- U 00.40 sati obaviještena je Sedma policijska uprava da je u ulici Uglješići izbio požar na vozilu Renault Megane, koji koristi N. K. iz Sarajeva. U toku je rad na utvrđivanju uzroka požara - saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

Naidine prijateljice su za Avaz potvrdile da je nakon uviđaja Renault odvezen u automehaničarsku radnju na popravak.

 

Općinski sud u Sarajevu jučer je odredio jednomjesečni pritvor Naidi Leis Karić, njenom momku Murisu Hodžiću, Hasi Mujiću i Amelu Jašareviću, osumnjičenima za oštećenje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti.

 

Svi oni se sumnjiče za paljenje Golfa 7, vlasništvo Mine Hadžijusufović, ljepotice s Instagrama poznatije kao Mina Mateljan. Paljevina se desila 8. marta ove godine na Dobrinji, kojom prilikom su u požaru uništena još tri vozila.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI