Pukla tikva kad je izašao novi album

Severina zbog muža dala otkaz menadžeru nakon 17 godina saradnje, nećete vjerovati ko će joj sad voditi karijeru

Showbizz 12.03.19, 11:21h

Severina zbog muža dala otkaz menadžeru nakon 17 godina saradnje, nećete vjerovati ko će joj sad voditi karijeru
Bio joj je 24 sata na raspolaganju, pazio je da li joj je hladno ili vruće, sa sobom je uvijek nosio flašicu vode ako ona ožedni, nosio joj je kišobran i torbicu

 

Severina Kojić stavila je tačku na 17 godina dugu saradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem.

 

Pjevačica je odlučila da njenu karijeru od sada vodi njen suprug Igor Kojić, tvrde izvori sa hrvatske estrade.

 

-  Seve i Tomica se u posljednje vrijeme nisu baš slagali kad je njena karijera u pitanju. Tikva je pukla kad joj je izašao novi album. Ipak, on je nastavio još neko vrijeme da radi s njom kako bi je ispoštovao i završio papirologiju za poslove koje su već isplanirali. Međutim, svima je bilo jasno da nešto nije u redu kad se Tomica nije pojavio na snimanju Severininog spota za pesmu ‘Fatamorgana’. Ona je, kako bi prikrila da nešto nije u redu, rekla da je on ostao u Zagrebu jer ima suđenje. Takođe, Tomica se nije pojavio ni na rođendanu njenog sina, što je svima bilo čudno - kaže Kurirov izvor i dodaje da je tada Igor ušao u igru.

 

severina-tomica-petrovic

 

- To je bilo čudno, jer Tomica je svuda išao sa Seve, sve je nadgledao i držao u svojim rukama. Kontrolisao je svaku situaciju i davao izjave u njeno ime. Igor je odavno imao ideju da preuzme Tomičin posao, jer svakako ide svuda s njom i gledao je kako on to radi, ali je Seve tek sada popustila. Sada smatra da je to dobra opcija jer će sav novac ostajati njima. Ako se uzme u obzir da je Severinin suprug školovani menadžer, inače sportski, ali i to da je rastao uz oca pjevača i da je i sa suprugom stekao dosta iskustva kad je estrada u pitanju, ona smatra da može da joj bude menadžer i PR - kaže izvor i dodaje da Kojićka svom mužu stopostotno vjeruje, prenosi Kurir.

 

- Seve je sigurna da će Igor to dobro raditi i vjeruje da joj Tomica neće nedostajati. Čak sam načuo da je njen suprug već ugovorio neke nastupe u Beogradu, ali još ne znam za koji datum - kaže izvor.

 

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt s Tomicom, ali on nije odgovarao na njihove pozive. Nisu dobili ni Igorov komentar jer je njegov broj telefona poznat redakciji sve vrijeme bio nedostupan.

 

Inače, Petrović je poznat po tome što je o Seve brinuo kao nijedan menadžer. Vodio je kompletnu brigu kako o njenim privatnim stvarima, tako i o poslu.

 

Bio joj je 24 sata na raspolaganju, pazio je da li joj je hladno ili vruće, sa sobom je uvijek nosio flašicu vode ako ona ožedni, nosio joj je kišobran i torbicu.

 

Sada bi Igor i to trebalo da preuzme na sebe.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI