FOTO/USKORO PONOVO NA BALKANU

Atraktivna DJ-ica Allegra spremna da zaljulja scenu tokom 2019. godine

Showbizz 10.03.19, 16:38h

 Atraktivna DJ-ica Allegra  spremna da zaljulja scenu tokom 2019. godine
Uskoro će dobiti nagradu kao najbolja DJ-ica na Balkanu za 2018. godine. Nastupa u Sava centru Beograd, gdje je čekaju novinari nekoliko tv kuća, radio stanica i portala, te live nastup na samom događanju dodjele nagrade Balkan Awards

 

Kraljica hrvatsko-britansko-norveškog house-a, defected house-a i tech house-a,  kao D.J. nastupa diljem svijeta, a uz njenu su glazbu plesali oduševljeni pripadnici jet set-a, te oduševljeni partijaneri od Pekinga preko Amsterdama, Munchena, Ibizze, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

balkan-awards-carmen


Sigurno je zapamćen njezin prvi veći nastup u Austriji, Beču (diskoteka Diamond) gdje je bila zaštitno lice Fashion tv-a pod pokroviteljstvom Michel Adama. Mnogo uspješnih fashion party-ja uz poznata svjetska imena pop-a, rock-a, rnb-a (od 2011. god. do 2016. god.).


Zapazili su je mnogi ugledni veterani poput Miss Maverick, Paolo Barbato, Gramophonedzie, Viktoria Metzker, Joyce Mercedes, Niki Belucci, David Morales, Freemasons i mnogi drugi s kojima je ujedno i nastupala. Dugi niz godina inspirirana Swedish house mafijom i njihovom energijom na festivalima osnovala je i nastupala diljem svijeta sa projektom House Sisters, te WO!MAN, te su ti programi oduševljavali festivalsku publiku.

 

Allegra ima trideset godina, a svijet joj je već pod nogama zahvaljujući odvažnom pogledu na život i ljubavi prema glazbi koju je uspjela pretvoriti u unosne poslove proteklih deset godina. Zahvaljujući glazbenom angažmanu zaplovila je manekenskim vodama gdje je 2008. proglašena miss Alpe-Adria.


Snimila je brojne kampanje i modne editorijale, a u jednom intervjuu je izjavila kako ne može reći koji joj je modni posao bio najdraži jer ih je imala previše.

 

carmen5


Više puta je bila gošća festivala na Zrću gdje je zaludila turiste i goste atraktivnim sviranjem također i izgledom.


Danas živi i radi u Oslu, te uspješno producira družeći se s najjačom produkcijom u svijetu house glazbe.

 

Poslušajte kako to zvuči da Allegra zasvira  OVDJE!

 

(DEPO Portal/ak)

 

BLIN
KOMENTARI