foto/ a s kim je bradley?

Opa, Irina Shayk uslikana u vrućem izdanju sa zgodnim crncem na plaži!

Showbizz 08.03.19, 13:40h

Opa, Irina Shayk uslikana u vrućem izdanju sa zgodnim crncem na plaži!
Naime, ona je u crnom minijaturnom kupaćem kostimu pokazala svoje zgodno tijelo na plaži u Majamiju. a upravo zbog tog njenog savršenog izgleda svi pričaju da nema šanse da bi je Cooper ostavio i okrenuo se Lady Gagi


Poslije dodjele Oskara na kojoj su najveću pažnju privukli Lady Gaga i Bradley Coper a na kojem se pojavila i Bradleyeva žena Irina Shayk, o ovom ljubavnom trouglu ne prestaje da se priča.



Paparazzi u stopu prate svo troje pa se tako do sada moglo vidjeti gdje i kako provode vrijeme. Međutim, isplivale su i najnovije ekskluzivne fotografije na kojima je Irina  i to u društvu zgodnog crnca, zbog čega mnogi sumnjaju da je skandal na pomolu s obzirom na to da do sada Irinanije viđena sa njim u društvu.

 

shayk


Naime, ona je u crnom minijaturnom kupaćem kostimu pokazala svoje zgodno tijelo na plaži u Majamiju. a upravo zbog tog njenog savršenog izgleda svi pričaju da nema šanse da bi je Cooper ostavio i okrenuo se Lady Gagi.

 

shayk-crnac


Ruski top model  se ne obazire previše na glasine i očigledno uživa, kupa se i sunča, a mnogi su se zapitali gde je trenutno Bradley, kao i njihova kćerkica.

 

Da Irina nije bila samo u vodi sa zgodnim crncem vidi se i po peškiru koji se nalazi pored nje dok se sunčala što možete pogledati u galeriji OVDJE, gdje možete videti i još njenih fotografija.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI