Foto / Detalj koji je svima promakao

Napokon dokaz da su Bradley Cooper i Lady Gaga u vezi: Nakon ovoga teško da će naći opravdanje!

Showbizz 03.03.19, 10:52h

Napokon dokaz da su Bradley Cooper i Lady Gaga u vezi: Nakon ovoga teško da će naći opravdanje!
Film "Zvijezda je rođena" počeo je da se prikazuje još prošle godine, a u jeku afere nakon Oscara fanovi su počeli da preispituju svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti i tada su primijetili detalj koji je mnogima promakao

 


Od nedavne dodjele Oscara cijeli svijet ne prestaje da govori o romansi Bradleya Coopera i Lady Gage. Glasine su se pojačale nakon njihovog zajedničkog nastupa na ceremoniji dodjela Oscara, koji je bio previše intiman, te mnogi tvrde kako je tako nešto nemoguće odglumiti, prenosi Kurir.

 

Iako se o njihovoj navodnoj vezi šuškalo još od snimanja filma "Zvijezda je rođena", Bradley se tada ponašao kao ozbiljan porodični čovjek i bio privržen svojoj dugogodišnjoj partnerki Irini Shayk sa kojom ima kćerku. Lady Gaga je u to vrijeme bila vjerena sa Christianom Carinom, sa kojim je raskinula prije oko dvije sedmice.

 


Film "Zvijezda je rođena" počeo je da se prikazuje još prošle godine, a u jeku afere nakon Oscara fanovi su počeli da preispituju svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti i tada su primijetili detalj koji je mnogima promakao.

 

bradley-cooper-lady-gaga-poljubac-karmin

 

Naime, na fotografijama sa premijere filma, 24. septembra 2018. godine u Los Anđelesu na kojoj Bradley i Gaga poziraju jedno pod drugog fanovi su primijetili tragove crvenog karmina na glumčevim usnama. To ne bi bilo toilko čudno, da Lady Gaga, koja pozira pored njega, nije imala identičnu boju karmina na usnama.


Ove fotografije su izazvale buru komentara i dok neki tvrde kako više nema sumnje da su njih dvoje u vezi, drugi tvrde da se karmin slučajno našao tu, kada je pjevačica pokušala da ga učtivo poljubi u obraz poput prijatelja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI