Odgovorila bezobraznim tonom

Pjevačica se 'snašla': Razgovor sa Severinom tekao je normalno, sve dok joj novinarka nije postavila jedno pitanje

Mediji 26.02.19, 08:11h

Pjevačica se 'snašla': Razgovor sa Severinom tekao je normalno, sve dok joj novinarka nije postavila jedno pitanje
Osim Severine, u filmu glume i njezin suprug Igor Kojić (31), ali i menadžer Tomica Petrović, koji su se našli u ulozi zombija

 


RTL-ova novinarka i reporterka Maja Oštro javila se u ponedjeljak navečer uživo u njihovu informativnu emisiju RTL Danas s premijere filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj'.

 

Oštro je za sugovornicu odabrala Severinu Kojić (46), koja u filmu Predraga Ličine, kako je sama rekla, glumi 'talijansku aktivisticu za ljudska prava zombija pa što god to trebalo značiti'.

 

- Nisam se dvoumila kad me Predrag pitao želim li glumiti u njegovu filmu jer je on radio jedan od mojih najboljih spotova. Moja uloga je mala, ali bitna - ispričala je pjevačica.

 

Osim nje, u filmu glume i njezin suprug Igor Kojić (31), ali i menadžer Tomica Petrović, koji su se našli u ulozi zombija.

 

severina-kojic

 

- Njih dvojica tako nekad i izgledaju, kad se dese 'ovako neke stvari' - rekla je Severina, aludirajući vjerovatno na, u posljednje vrijeme, učestale afere o njoj.

 

- Nadam se da će film dobiti i drugi dio. Igor je glumio izvrsnog zombija, na njemu su radili eksperimente - ponosno je kazala Severina.

 

I razgovor je tako normalno tekao, sve dok Oštro pjevačici nije postavila pitanje bi li procijenila da je teže glumiti ili pjevati te koliko joj je bilo izazovno glumiti?

 

maja-ostro

 

- Mislim da glumci imaju samo više prakse. Vi ste cijeli život htjeli biti voditeljica? - uzvratila joj je Seve, pomalo bezobraznim tonom, s protupitanjem.

 

- Novinarka - ispravila ju je Oštro, koja ne radi kao voditeljica.

 

- Vjerojatno nisam htjela odgovoriti pa sam se snašla. Koje je ono bilo pitanje? - pitala ju je Severina.

 

- Nema veze, iscurilo nam je vrijeme - zaključila je Maja i uz nekoliko odjavnih riječi završila s javljanjem.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI