operisan na kcus-u

Zdravko Krsmanović se bori za život nakon što je sinoć doživio moždani udar

Hronika 23.02.19, 14:45h

Zdravko Krsmanović se bori za život nakon što je sinoć doživio moždani udar
Krsmanoviću je sinoć oko 18 sati pozlilo u Istočnom Sarajevu, odmah je hospitalizovan u Bolnici „Srbija“ u Kasindolu, gdje mu je ustanovljen izliv krvi u mozak. Hitno je prebačen u Sarajevo gdje je operisan na Klinici za neurohirurgiju

 

Potpredsjednik NDP Zdravko Krsmanović operisan je sinoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, trenutno je u komi i životno je ugrožen, saznaje Srpskainfo.


Krsmanoviću je sinoć oko 18 sati pozlilo u Istočnom Sarajevu, odmah je hospitalizovan u Bolnici „Srbija“ u Kasindolu, gdje mu je ustanovljen izliv krvi u mozak. Hitno je prebačen u Sarajevo gdje je operisan na Klinici za neurohirurgiju.

 

Kako saznaje Srpskainfo, u Sarajevu mu je ustanovljen hematom na mozgu veličine oko osam centimetara, usljed pucanja krvog suda, ali je ipak uspio da preživi operaciju koja je završena oko ponoći. Ljekari procjenjuju da su naredna tri dana ključna. Pretpostavlja se da je razlog za moždani udar bio visok krvni pritisak.

 

Ovu informaciju je za Srpskainfo potvrdio predsjednik NDP Dragan Čavić koji je u stalnom kontaktu za porodicom Krsmanović.

 

Zdravko Krsmanović je u prošlom mandatu bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI