FOTO/ NAŠIH (PRVIH) DESET GODINA

Raspjevano u klubu 'Jazzbina': Novinari, glumci, muzičari, zvijezde, missice... Zavirite na ludu zabavu DEPO Portala!

Zabava 21.02.19, 12:39h

Kako smo proslavili prvih deset godina, pogledajte u našoj fotogaleriji...

 

 

U popularnom sarajevskom klubu 'Jazzbina' sinoć je obilježena 10. godišnjica DEPO Portala i DEPO produkcije. Jubilarnom slavlju prisustvovale su brojne osobe iz javnog života BiH, novinari, glumci, umjetnici, muzičke zvijezde, biznismeni, po koji političar... Bili su tu i brojni klijenti i partneri DEPO-a, te mnogo drugi koji su na različite načine bili dio ove desetogodišnje priče.

 

Kao firma DEPO je startao sredinom 2008. godine, ali je DEPO Portal počeo sa radom u februaru 2009., a istovremeno je započeo i prvi igrani projekat DEPO Produkcije - dugometražni film "Sevdah za Karima". Od samog starta DEPO je bio zamišljen kao spoj medija i produkcije, te je proteklih godina uporedo i uspješno razvijao oba segmenta.


Danas su iza DEPO-a brojni medijski sadržaji, nekoliko igranih filmova i koprodukcijskih projekata (Sevdah za Karima, Body Complete, Šangaj, Čefurji raus, Ja sam iz Krajine, zemlje kestena, Posljednja barijera), tv serije (Trip: Ta sjajna putovanja, Dobrodošli u Orient Express), muzički spotovi, promotivni filmovi, reportaže...


DEPO Produkcija trenutno priprema tri nova fimska projekta - "Sve o ljubavi, knjigama i psima", "Balada o Pišonji i Žugi" i "Djeda Mraz u Bosni", koji će se realizirati u narednim godinama.


A kako smo proslavili prvih deset godina, pogledajte u našoj fotogaleriji...

 

depo-10-godina


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto: Amer Beganović)            

 

BLIN
KOMENTARI