FOTO/ Smiljana Srnec privedena na ispitivanje

Ovo je sestra ubijene Jasmine Dominić: Obdukcija pokazala da je uzrok smrti puknuće lobanje

Hronika 20.02.19, 08:36h

Ovo je sestra ubijene Jasmine Dominić: Obdukcija pokazala da je uzrok smrti puknuće lobanje
Prema još uvijek neslužbenom nalazu obdukcije, uzrok smrti nesretne žene je puknuće lubanje, a zadana su joj najmanje dva udarca u glavu tupim predmetom

 

Smiljana Srnec privedena je na ispitivanje u varaždinski DORH.

 

Državni odvjetnik novinarima koji se nalaze ispred uskoro će dati izjavu.

 

Slučaj kakav se ne pamti u Hrvatskoj

 

Podsjetimo, Hrvatsku je proteklog vikenda potresla vijest o lešu koji je 19 godina bio u škrinji u međimurskom selu Palovec. Utvrđeno je kako se radi o nestaloj Jasmini Dominić, kojoj se svaki trag izgubio 2000. godine kad je imala 23 godine.

 

Pronalazak tijela Jasmine Dominić, 19 godina nakon nestanka, u škrinji porodične kuće u međimurskom mjestu Palovcu, slučaj je kakav se ne pamti u Hrvatskoj.

 

Obdukcijom je utvrđeno da tijelo definitivno pripada Jasmini Dominić čiji je nestanak službeno prijavljen 16. augusta 2005. godine, no nestala je pet godina ranije.

 

Puknula joj lubanja

 

Za ubistvo se sumnjiči Jasminina sestra Smiljana Srnec. Prema još uvijek neslužbenom nalazu obdukcije, uzrok smrti nesretne žene je puknuće lubanje, a zadana su joj najmanje dva udarca u glavu tupim predmetom.

 

Tijelo je pronađeno u zamrzivaču pod stepenicama u kući u kojoj je živjela šesteročlana porodica, od kojih je dvoje maloljetnika. Bilo je skvrčeno, s glavom stisnutom u koljenima te prekriveno smrznutom hranom. Tijelo je u zamrzivaču navodno bilo prekriveno crnom vrećom za smeće te potom plahtom i još jednom vrećom za smeće, a na glavi je bila sasušena krv.

 

VEZANI TEKST: Ko je Smiljana Srnec: Potrošila novac u kladionici, pa 2014. lažirala pljačku! Glumila da joj sestra dolazi u posjetu...

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI