stravičan zločin iz strasti, žena je u komi

52-godišnji Bosanac pucao u bivšu pa sebi u glavu: Popio piće u kafiću gdje je radila pa je pratio, a sve zbog...

Hronika 13.02.19, 13:13h

52-godišnji Bosanac pucao u bivšu pa sebi u glavu: Popio piće u kafiću gdje je radila pa je pratio, a sve zbog...
Svratio je sinoć u "Kafe Rebeka", u bečkom okrugu Majdling, gde je radila njegova bivša djevojka, i od nje naručio piće

 

Konobarica Violeta J., porijeklom Srpkinja, nalazi se u komi nakon što joj je bivši dečko, Bosanac Željko B., pucao u glavu nasred ulice u Beču.

 

Kako austrijski mediji pišu, a prenosi Blic, ona je osma žena žrtva zločina iz strasti od početka godine.

 

Prema pisanju bečkih medija pedesetdvogodišnji Željko svratio je sinoć u "Kafe Rebeka", u bečkom okrugu Majdling, gde je radila njegova bivša djevojka, i od nje naručio piće.

 

Kako prenosi list "Heute" svjedočenja očevidaca, on je "ovoga puta djelovao miroljubivo". Popio je piće u lokalu u kom je radila i nije pravio probleme. Međutim, nakon što joj se završila smjena u devet sati uveče, Violeta je htjela da svrati na piće u obližnji "Kafe Zero".

 

Njen bivši ju je pratio.


Dvadeset minuta kasnije, Željko je potegao pištolj i pucao 48-godišnjoj Violeti u glavu. Oblivena krvlju, pala je na zemlju. Nakon toga on je ispalio i sebi metak u glavu.

 

Očevici su pozvali hitnu pomoć, koja je prevezla teško povrijeđenu ženu u bolnicu UKH u Majdlingu, gde je hitno operisana. Violeta se trenutno nalazi u komi, iz koje se možda nikada neće probuditi.

 

Željko je na licu mjesta podlegao povredama.

 

- Prema prvim saznanjima, riječ je o zločinu iz strasti. Osumnjičeni je kod sebe imao mali pištolj - izjavio je policijac za "Heute".

 

Kako se saznaje, Željko B. je napustio suprugu i četvoro djece zbog Violete J, koja ga je poslije toga ostavila zbog drugog muškarca.


 
- Bila je u novoj vezi i veoma srećna. On nije mogao da se pomiri s tim - izjavila je menadžer kafića Slavica S (55).


Kako kaže, Violeta je bila dobra žena.

 

- Violeta mi je bila kao sestra. Bila je veoma dobra žena, ali nije imala sreće s muškarcima - dodala je ona.

 

Kada je saznala da se njena koleginica neće probuditi, briznula je u plač, a zatim ju je suprug odvezao u bolnicu u kojoj leži Violeta.


Mjesecima joj prijetio da će je ubiti

 

Prije toga je ispričala novinarima da je Bosanac još prije pet mjeseci prijetio da će ubiti nju, a zatim i sebe, ali da niko od prisutnih u lokalu to nije ozbiljno shvatio.

 

- Često je prijetio Violeti i tukao ju je, ali niko nije vjerovao da može da uradi nešto tako užasno - rekla je Slavica S.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI