Pozvao sve policijske agencije u BiH da pojačaju saradnju

Zvizdić osudio ubistvo policajca Mahira Begića: Ovo je napad na državu, napad na sve nas!

Front 10.02.19, 13:32h

Zvizdić osudio ubistvo policajca Mahira Begića: Ovo je napad na državu, napad na sve nas!
Porodici policajaca Mahira Begića koji je poginuo tokom obavljanja svoje dužnosti, u svoje ime, i uime Vijeća ministara BiH, upućujem izraze saučešća, piše u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića

 

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić najoštrije je osudio ubistvo pripadnika Federalne uprave policije i uputio telegram saučešća porodici poginulog policajaca Mahira Begića.

 

- Najoštrije osuđujem ubistvo našeg policajca Mahira Begića. Pozivam sve nadležne institucije i policijske agencije u Bosni i Hercegovini da pojačaju saradnju kako bi se počinilac što prije pronašao i doveo pred lice pravde. Napad na provodioce i zaštitnike zakona bilo kojeg nivoa u našoj domovini doživljavam kao napad na državu Bosnu i Hercegovinu. Napad na naše policajce je napad na sve nas, građane Bosne i Hercegovine.


Porodici policajaca Mahira Begića koji je poginuo tokom obavljanja svoje dužnosti, u svoje ime, i uime Vijeća ministara BiH, upućujem izraze saučešća - piše u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI