UZBUNA U TARČINU, POLICIJA NA NOGAMA

Stravično: Nadomak Sarajeva ubijen policajac FUP-a, sumnja se da ga je ubio odbjegli Edin Gačić iz Konjica?!

Hronika 09.02.19, 20:18h

Stravično: Nadomak Sarajeva ubijen policajac FUP-a, sumnja se da ga je ubio odbjegli Edin Gačić iz Konjica?!
Prema nezvaničnim informacijama, nesretnog policajca ubio je odbjegli Edin Gačić, koji je nedavno ubio Sauda Sultanića i za kojim se intenzivno traga

 


U večernjim satima u Tarčinu kod Sarajeva iz vatrenog oružja ubijena je jedna muška osoba, potvrdila je za medije portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić


Prema prvim nepotvrđenim informacijama ubijen je policijski službenik, tačnije pripadnik Federalne uprave policije, a koji je radio na osiguranju objekta Suhodol.

 

Prve informacije kazuju da je nesretni policajac sam osiguravao veliki dio površine, a na šta su ranije policajci skretali pažnju Upravi policije kao na veliku opasnost po sigurnost policajaca. 

 

Policajac je pronađen u lokvi krvi, kada je kolega došao da ga smijeni na straži.

 

Nažalost, do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći je podlegao, sa strahovitim povredama koje su mu nanesene, prema preliminarnim rezultatima istrage, vatrenim oružjem.


Prema nezvaničnim informacijama, nesretnog policajca ubio je odbjegli Edin Gačić, koji je nedavno ubio Sauda Sultanića i za kojim se intenzivno traga.

 

Ova sumnja za sada nije potvrđena od strane MUP-a KS, ali je sarajevskoj policiji danas prijavljeno da je Gačić viđen na lokalitetu Ušivak (kod Hadžića).


Na taj lokalitet poslana su dva tima specijalne policije MUP-a KS, koji provjeravaju tačnost ove informacije.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI