'Po cijenu života, izvršitelji od mene neće uzeti ništa'

Aca Lukas otkrio srž problema sa Marinom Tucaković: Prijatelj i saradnik hoće da te dovede do prosjačkog štapa

Showbizz 09.02.19, 15:05h

Aca Lukas otkrio srž problema sa Marinom Tucaković: Prijatelj i saradnik hoće da te dovede do prosjačkog štapa
Tužen sam, a da nisam ni znao, suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio, kaže Lukas

 

Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su došli da mu plijene imovinu, a pjevač je poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

 

- U vezi vijesti da mi izvršitelji plijene kuću mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i baš me zanima kako se plijeni kuća nekome ko istu NEMA, a što se tiče mog takozvanog duga od “mnogo više od sto hiljada evra”, koje uzgred ja nisam vidio i imao od onih koji ih potražuju, nego sam na prevaru potpisao ugovor o turneji koja nije održana i albumu koji nije izdat (zove se “POSLE SVEGA”???), mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem, a neko ima neizmjernu ljubav i pohlepu za novcem,  i novca nikad dosta, a način stizanja do istog nije bitan - poručio je Aca i dodao:

 

- Tužen sam, a da nisam ni znao, suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno, jer nisam vjerovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kime i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži i hoće sa te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. U međuvremenu je na tvojim albumima zaradio oko milion i po evra KEŠA, NA RUKE, ŠTO SAM LIČNO VIDEO (mislim interesantno i za poreske organe)! NIKADA OD MENE UZETI NEĆE NIŠTA, PO CIJENU ŽIVOTA! A vi pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan! (pod uslovom da je i bio dužan), a lovaca u mutnom i ljudi kojima je novac iznad svega je bilo i biće !!! NA ŽALOST!!! Inače pjesma 'Veran' izašla mi je prije nekih mjesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst plaćen 2.500 evra! Čudna neka saradnja! P. S. Užasno mi je žao da bilo šta kažem. A Marini, Bog mi je svjedok, jedino što iskreno želim je samo jedno: da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno - zaključio je Lukas.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI