test kompatibilnosti

Ljubav ili samo požuda? Ovo je pet glavnih razlika, doznajte na čemu ste...

Lifestyle 05.02.19, 18:36h

Ljubav ili samo požuda? Ovo je pet glavnih razlika, doznajte na čemu ste...
Neke temeljne vrijednosti prvi su test vaše kompatibilnosti

 

DOZNATI radi li se o istinskoj ljubavi ili samo fizičkoj strasti nije lak posao. 

 

Ponekada kemiju pobrkamo s emocijama i pronađemo se u pravom problemu. Kako se to ne bi ponovno dogodilo, otkrivamo pet glavnih razlika između ljubavi i požude. 

 

Nedostatak tema 

 

Ako se vaš razgovor svodi samo na seks ili dogovor idućeg sastanka, razmislite je li to nešto što zbilja želite na duge staze. Zajednički interesi i teme jedan su od ključnih temelja veze, stoga ih nikako nemojte zanemarivati. 

 

Različiti stavovi i pogledi

 

Neke temeljne vrijednosti prvi su test vaše kompatibilnosti. Ako se vaša stajališta na područjima poput vjere, načina života, seksualnosti ili obiteljskih vrijednosti potpuno razlikuju, razmislite biste li se mogli uopće zamisliti s tom osobom u dugoj vezi ili braku. 

 

Nestrpljenje 

 

Pokušavate na sve načine saznati je li to "prava stvar" ili ne? Tim potezom možete sami sebi dokazati da je ovdje riječ o požudi te da se kemija među vama počela smanjivati pa se osjećate kao da morate nešto poduzeti za korak naprijed, a zapravo je sve što biste trebali napraviti korak unazad i racionaliziranje situacije. 

 

Loša komunikacija

 

Neprestano jedno drugome objašnjavate što se ste zbilja mislili i nikako ne pronalazite zajednički jezik? To, nažalost, znači da bi vaš odnos trebao ostati samo na fizičkom aspektu ili, još bolje, ničemu. 

 

Zanemarivanje drugih ljudi

 

U redu je i kada je riječ o pravoj zaljubljenosti proći kroz tu fazu, ali nakratko. Ako zbog njega zanemarujete važne ljude u svojem životu, ali i brigu o sebi i karijeri, razmislite je li njega uopće briga za vaše dobro i vaš život izvan četiri zida spavaće sobe. 

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI