VIDEO/ Veliki povratak

Severina izbacila novi album i vrući spot za pjesmu 'Halo' koju potpisuje Jala Brat

Showbizz 01.02.19, 14:50h

Severina izbacila novi album i vrući spot za pjesmu 'Halo' koju potpisuje Jala Brat
Kako je i najavljeno, u drugoj polovici februara svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa

 

Severinin album "Halo", koji već duže vrijeme slovi za najiščekivaniji album u regiji, na radost njenih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje muzike.

 

Kako je i najavljeno, u drugoj polovici februara svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi sedam objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – "Halo", danas tačno u podne je premijerno objavljen i spot.

 

 

Pjesmu "Halo" potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova "Magija", "Tutorial" i "Otrove" čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 miliona, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

 

''Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo 'Halo': Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis'', rekla je Severina.

 

severina-halo-11

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI