Pjevačica pred dramatičnom dilemom

Novi ultimatum Duška Tošića: Evo šta je muž rekao Jeleni Karleuši u razgovoru zbog kojeg se slomila na probi

Showbizz 29.01.19, 10:38h

Novi ultimatum Duška Tošića: Evo šta je muž rekao Jeleni Karleuši u razgovoru zbog kojeg se slomila na probi
Sasvim sigurno je Duška neko posavjetovao da ne ispada naivan

 

Srpski Kurir piše da je Duško Tošić dao ultimatum Jeleni Karleuši i da je upravo to bio razlog zbog čega se slomila usred probe tokom jednog njihovog telefonskog razgovora.


Kurir piše da Karleuša više neće moći računati na milione koje zarađuje njen suprug jer je on odlučio ne davati joj novac nakon afere s Ognjenom Vranješem. Ako dođe do razvoda, Karleuša će se morati boriti za imovinu i dokazivati koliko je ko od njih dvoje zaradio.


To znači da će se pjevačica ubuduće morati oslanjati samo na novac koji sama zaradi. Tu joj je odluku Tošić navodno rekao prije nekoliko dana u telefonskom razgovoru, zbog čega je ona poludjela usred probe.


- Sasvim sigurno je Duška neko posavjetovao da ne ispada naivan, da joj daje samo novac za potrebe djevojčica, ako već odluči da ostane s Jelenom u braku. Kako bi proces razvoda bio dug zbog starateljstva i podjele imovine, Duško je svjestan da je Karleuša u bezizlaznoj situaciji i da mora prihvatiti ono što joj nudi. Dakle, ostat će s njom u braku, ali joj neće davati novac za osobne potrebe. Sad je na Jeleni da odluči prihvaća li njegov ultimatum - kaže izvor za srpski tabloid i dodaje da je ovu vijest Karleuša doznala upravo na probi za festival MAC.


- Mediji su pisali da je Karleuša imala raspravu tokom uvježbavanja koreografije i nastupa, što je tačno, jer ju je tada Tošić nazvao i rekao kakvu je odluku donio. Ona je vikala na njega i govorila 'Ne možeš mi to napraviti, jesi li normalan?!' i vrlo brzo se pokupila i otišla - kaže izvor.

 

Ukoliko Jelena prihvati Duškove uslove, imaće manje novca na raspolaganju, ali to ne znači da ona ne zarađuje dovoljno. Cijena njenog nastupa kreće se od 14.000 eura u Srbiji, dok u inostranstvu taj iznos doseže i 25.000 eura. Ukoliko uzmemo u obzir da Karleuša mjesečno ima barem pet nastupa, to znači da ona mjesečno zaradi i do 100.000 eura! Problem je u tome što većinu svojih para potroši na garderobu i ulaganje u scenski nastup.


- Kad pjevam u Beogradu, to obično bude za kikiriki - rekla je ona, aludirajući da za nastup u srpskoj prijestolnici uzima manje para.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI