PRILIKA ZA POSAO PO NJEMAČKIM STANDARDIMA

U ul. Paromlinska 56 u Sarajevu svjetska kompanija otvara svoja vrata: Traži se oko 1000 novih uposlenika!

Biznis Klub 25.01.19, 15:09h

U ul. Paromlinska 56 u Sarajevu svjetska kompanija otvara svoja vrata: Traži se oko 1000 novih uposlenika!
Teleperformance danas ima 300.000 zaposlenika u čak 80 država, a od kraja prošle godine posluje i u našoj zemlji gdje je već zaposleno 100 osoba. Teleperformance uposlenici u svrhu podrške povezuju najveće i najrespektabilnije brendove na svijetu sa njihovim kupcima, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna

 

 

Govorite tečno njemački jezik i tražite stabilan posao u internacionalnoj kompaniji? Znamo gdje trebate biti 30. januara! Teleperformance BiH od 12:00 sati otvara svoja vrata na adresi Paromlinska 56 u Sarajevu i svim zainteresovanim pruža uvid u njihovu atmosferu poslovanja, radni prostor ali i sve informacije koje vas mogu interesovati ako želite raditi u ovom svjetskom gigantu!


Teleperformance danas ima 300.000 zaposlenika u čak 80 država, a od kraja prošle godine posluje i u našoj zemlji gdje je već zaposleno 100 osoba. Teleperformance uposlenici u svrhu podrške povezuju najveće i najrespektabilnije brendove na svijetu sa njihovim kupcima, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna.


- Naša su vrata svima uvijek otvorena, jer je Teleperformance kompanija koja omogućava mladim ljudima da rastu i napreduju, a izuzetno nam je drago što ćemo u srijedu imati priliku pokazati bh. mladima kako je raditi po njemačkim standardima, u atmosferi koja njeguje potrebe svakog pojedinca, i kakav je osjećaj dolaziti na posao sa osmjehom. Dođite nam i informišite se prije svega, vidjet ćete zašto trebate biti dio najveće German-speaking porodice u svijetu! - poručila je Selena Lončarević, HR menadžerica kompanije Teleperformance BiH.

 
Prođite kroz njihov radni prostor, sjajnu ekipu i jedan njihov radni dan


Kompanija Teleperformance otvorila je urede u Sarajevu krajem 2018. godine i zaposlila 100 osoba. Uposlenici su dobili obuku od strane iskusnih trenera iz Njemačke gdje je projekat već aktivan, a ured u Sarajevu vodi njemački menadžment.


- Želimo otvoriti nove prilike i mogućnosti, ponuditi dobre uslove za rad, produktivno okruženje, želimo da ljudi budu zadovoljni poslom koji rade. Samo nebo je granica za mlade ljude iz BiH. Ako bude i dalje interesovanja, plan nam je do 2020. zaposliti od 800 do 1000 osoba - poručio je Dimitris Kerastaris, direktor operacija Teleperformance Njemačka.


Šta se očekuje od kandidata?


Osobe sa znanjem njemačkog jezika koji žele započeti karijeru kao Operater za podršku korisnicima i razviti se u Supervizora, Menadžera kvaliteta ili Trenera.


Što nudi Teleperformance i zbog čega su drugačiji od ostalih?


Izvrsni uslovi rada, njemački standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka i puno radno vrijeme, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac u zemljama u kojima posluje, dok je u mnogima dobio i priznanje najboljeg poslodavca.
Kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba je oficijelni partner pri posredovanju za zapošljavanje i odgovorna za kompletan proces odabira kandidata.


Više o pozicijama kao i direktne prijave na oglas pronađite na LINK-u, Ili se javite direktno na:


E-mail: [email protected]
Telefonska linija: 033 586 317
WhatsApp / Viber: 062 265 509

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI