Sve glasnija šuškanja o raspadu braka

Razvode se Amal i George Clooney? Nakon žestoke svađe, pobjegla s blizancima na Sardiniju

Showbizz 24.01.19, 18:40h

Razvode se Amal i George Clooney? Nakon žestoke svađe, pobjegla s blizancima na Sardiniju
Izvor blizak paru tvrdi kako joj George konstantno šalje poruke i video pozive jer želi vidjeti djecu, ali ih ona uredno ignoriše

 

Posljednjih dana američki mediji šuškaju o razvodu američkog glumca 57-godišnjeg Georgea Clooneyja i 40-godišnje advokatice za ljudska prava Amal Clooney, piše The Mirror. Isti magazin piše kako je George za medije izjavio kako je priča izmišljena, no mnogi misle drugačije.

 

Kako navode mediji, Amal je nakon žustre rasprave s Georgom pokupila stvari i s jednogodišnjim blizancima Alexandrom i Ellom pobjegla u njihovu kuću na Sardiniji.

 

Izvor blizak paru tvrdi kako joj George konstantno šalje poruke i video pozive jer želi vidjeti djecu, ali ih ona uredno ignoriše. Izvor je još otkrio kako je Amal Georgu poručila ukoliko dođe na Sardiniju, može spavati jedino u gostinjskoj kući.

 

Podsjećamo, George je advokaticu za ljudska prava prvi put ugledao u svom domu na jezeru Como u Italiji 2013. godine, a bračne zavjete je par razmijenio u Veneciji 27. septembra 2014. Slavlje je tada trajalo puna tri dana. Par je zadnji put u javnosti viđen 6. decembra na 23. godišnjoj dodjeli udruga dopisnika Ujedinjenih naroda u New Yorku. George je došao kao pratnja Amal koja je tada primila UNCA-ovu Nagradu za Svjetskog građanina 2018. godine.

 

 

(Story.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI