VIDEO/ Ima li nešto više između Karleušinog muža i zgodne manekenke

Procurio snimak Duška Tošića i Sofije Milošević: Tvrde da nisu u šemi, a evo kako se provode

Showbizz 24.01.19, 17:14h

Procurio snimak Duška Tošića i Sofije Milošević: Tvrde da nisu u šemi, a evo kako se provode
Prema saznanjima Kurira, fudbaler je još prije odlaska iz Srbije u Kinu svojoj navodnoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno

 

Skandal u kom su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ ne jenjava, a zbog istog isplivali su i detalji u vezi sa Duškom Tošićem, suprugom pjevačice Jelene Karleuše.

 

Naime, prema saznanjima Kurira, fudbaler je još prije odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj navodnoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno. Sofija Milošević je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dvije j da ih provede sa Duškom, s kojim je navodno u šemi već nekoliko mjeseci, piše Kurir. Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobjegla nakon izbijanja porno-skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

 

Sofija je to oštro demantovala, čak je i Jelena Karleuša na svom Instagram storiju postavila njenu objavu, a sada se pojavio snimak koji je isplivao na internet, a na kom se vidi kako su se Duško i Sofija provodili u jednom klubu u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

Inače, sa njima u društvu bili su i Dragan Stojković Piksi kao i njegova supruga Snežana Stojković.

 

Podsjetimo, za Božić je izbio skandal kada je fudbaler Duško Tošić u telefonu svoje supruge našao prepisku sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješem. Sve je isplivalo u javnost. a Ognjen je tada objavio i Jelenine eksplicitne fotografije, kao i poruke koje su razmjenjivali tokom veze koja je, kako tvrdi bh. fubaler, trajala ij godine. Jelena je poslije toga otišla kod svog supruga u Kinu, gdje su proslavili njegov rođendan, da bi se prije samo nekoliko dana vratila u Srbiju zbog obaveza oko snimanja emisije "Zvezde Granda".

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI