video/ karleuša se oglasila nakon povratka iz kine

Neka čitav Balkan i svet gleda bezumno kasapljenje jedne žene i ćuti... Ne stavljajte mi decu na naslovne strane!

Showbizz 22.01.19, 13:56h

Neka čitav Balkan i svet gleda bezumno kasapljenje jedne žene i ćuti... Ne stavljajte mi decu na naslovne strane!
Naime, pjevačica je na svoj profil postavila snimak mnoštva novinara koji prate njen izlazak iz auta te apelovala prvenstveno na medije da obustave hajku na nju i njenu djecu

 

Dok afera s Ognjenom Vranješom i dalje ne jenjava, Jelena Karleuša oglasila se danas putem Instagrama nakon svog povratka iz Kine u Srbiju statusom i popratnom snimkom. 

 

Naime, pjevačica je na svoj profil postavila snimak mnoštva novinara koji prate njen izlazak iz auta te apelovala prvenstveno na medije da obustave hajku na nju i njenu djecu.

 

A evo i videa koji je postavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI