RODITELJSKA PAŽNJA/ JELENA KARLEUŠA SVIM MEDIJIMA

Brutalan odgovor: Vranješu, je*em li ti sjeme! Džaba si mi slao slike svog mikro... Ti, crve mali, nećeš više nigdje zaigrati!

Showbizz 14.01.19, 22:48h

Brutalan odgovor: Vranješu, je*em li ti sjeme! Džaba si mi slao slike svog mikro... Ti, crve mali, nećeš više nigdje zaigrati!
Jelena Karleuša oglasila se šokantnim saopćenjem za medije nakon afere koja je uzburkala Srbiju, ali i regiju. Ona je fudbaleru Ognjenu Vreanješu uputila brutalnu javnu poruku putem društvenih mreža

 

Pjevačica Jelena Karleuša je večeras na svom Facebook profilu okačila brutalan tekst namijenjen fudbaleru Ognjenu Vatrešu.  Evo šta je napisala popularna pjevačica, očito vrlo povrijeđena:


"Svim medijima za Ognjena Vranješa:

 
Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno!


Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo!!!!

 

Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom - džabe ti je!


Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću - ti, crve mali, možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurči*a koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa!

 

Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pički.a željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve!

 

Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku!

 

Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jeb*ti prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno!

 

Ti si završio svoje".

 

karleusa-vranjes-odgovor

 

Podsjetimo, veliki skandal se isprva dogodio na Božić, kada se pročulo da se pjevačica i fudbaler razvode zbog poruka, zbog kojih je Duško Jeleni navodno i oduzeo mobilni telefon. Par je brzo demantovao ove navode. Ali je onda Ognjen Vranješ putem društvenih mreža i Kurira, dao svoju verziju priče.

 
(DEPO PORTAL/ak)

BLIN
KOMENTARI