predsjednica rs ih optužila da iskorištavaju smrt davida dragičevića

Oštra reakcija: Za razliku od Cvijanović, koja je sebe svela na glasnogovornika povlaštenih elita, PDP ne zaboravlja...

Front 05.01.19, 18:27h

Oštra reakcija: Za razliku od Cvijanović, koja je sebe svela na glasnogovornika povlaštenih elita, PDP ne zaboravlja...
Iz ove stranke uputili su reakciju na intervju Željke Cvijanović i optužbe da iskorištavaju smrt Davida Dragičevića

 

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović u intervjuu za Glas Srpske govorila je o protestima grupe Pravda za Davida u Banjaluci, te optužila PDP da zloupotrebljava smrt Davida Dragičevića.

 

Iz ove stranke uputili su reakciju na intervju Željke Cvijanović i optužbe da iskorištavaju smrt Davida Dragičevića.

 

"Partija demokratskog progresa poziva Željku Cvijanović da počne da radi svoj posao i upotrijebi svoju ustavnu i političku poziciju da pozove na rješavanje slučaja ubistva Davida Dragičevića, umjesto što već devet mjeseci klevetanjem skreće pažnju sa osnovnih pitanja - ko su nalogodavci i izvršioci ubistava i drugih teških krivičnih djela koja su potresaju Republiku Srpsku", navode iz PDP-a.

 

"Za razliku od Cvijanović, koja je sebe svela na poziciju glasnogovornika povlaštenih elita, PDP ne zaboravlja šta je društvena uloga političkih partija i ličnosti - ukazati i protiviti se svakoj društvenoj devijaciji, problemu i nepravdi sa kojim se suočava narod u Republici Srpskoj, boreći se za rješavanje istih.

 

Od borbe za pravdu, dostojanstven život svakog čovjeka, zaustavljanja odlaska stanovništva i rješavanja drugih ogromnih socijalno-ekonomskih problema nećemo odustati", poručili su iz PDP-a.

 

(Patria, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI