VIDEO/ Uznemirujuće scene u centru glavnog grada

Muškarac pretukao djevojku ispred poznatog sarajevskog kluba, a onda je uletio Denis Stojnić...

Hronika 03.01.19, 19:48h

Muškarac pretukao djevojku ispred poznatog sarajevskog kluba, a onda je uletio Denis Stojnić...
Na snimku se vidi se kako klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom istrčava muškarac koji ju povlači za kosu i počinje da je udara iza parkiranog automobila

 

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije nekoliko dana nadzorne kamere zabilježile su incident gdje muškarac evidentno zlostavlja djevojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je reagovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.


Kako je prenio Klix, incident se dogodio u nedjelju, u ranim jutarnjim satima, a na snimku se vidi kako spomenuti klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.


U tom trenutku iz kluba je izašao vlasnik Denis Stojnić, koji je brzom reakcijom odvojio muškarca od djevojke i savladao ga sa nekoliko udaraca.


Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

 

 

- Kada sam vidio na svome videonadzoru Doriana Gray da ogromni muškarac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene, jer su to nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol - ispričao je nakon ovog incidenta Stojnić u izjavi za Klix.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad(

BLIN
KOMENTARI