desetine lica sa raznih lokacija

Pušteni svi koji su privedeni zbog ubistva Miloša Ostojića

Hronika 03.01.19, 13:36h

Pušteni svi koji su privedeni zbog ubistva Miloša Ostojića
On je upao u sačekušu jer je po izlasku iz auta koji je parkirao u blizini kafića i krenuo u svoj lokal, ali ga je maskirani ubica dočekao izašavši iz golfa 5 i ispalio mu rafal sa leđa, nakon čega je pobjegao, a mladić je preminuo

 

Desetine lica sa raznih lokacija koja su juče priveli pripadnici MUP-a RS, a koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom mladića Miloša Ostojića (30) u Istočnom Sarajevu, ispitana su te su nakon saslušanja svi pušteni, saznaju “Nezavisne”.

 

Ostojić je upucan u utorak iz tri hica kod kluba "Sparta“ koji je u njegovom vlasništvu, a od povreda je ubrzo preminuo.

 

On je upao u sačekušu jer je po izlasku iz auta koji je parkirao u blizini kafića i krenuo u svoj lokal, ali ga je maskirani ubica dočekao izašavši iz golfa 5 i ispalio mu rafal sa leđa, nakon čega je pobjegao, a mladić je preminuo.

 

Policija je u vezi sa ovim slučajem ispitala desetine lica, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil "golf pet" koji se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

 

Iz MUP-a RS naveli su da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo, a pod nadzorom tužioca Republičkog javnog tužilaštva RS preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti i utvrđivanju identiteta počinioca teškog ubistva.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI