Više od 12.000 ljudi na Trgu Alije Izetbegovića

Enes Begović, Amel Ćurić i Enver Lugavić Kice uveli Zeničane u Novu 2019.

Hronika 01.01.19, 14:31h

Enes Begović, Amel Ćurić i Enver Lugavić Kice uveli Zeničane u Novu 2019.
Sretna Nova, Zenico. Hvala Ćuriću i njegovoj ekipi te mom prijatelju Enesu Begoviću - kazao je u kratkom obraćanju Kasumović

 

Zeničane je sinoć, uz spektakularan vatromet i pjesmu „Bosanac“, u Novu, 2019. godinu uveo pjevač narodne muzike Enes Begović, koji se na početku svog koncerta prisjetio kako je svojevremeno u tom gradu i započeo pjevačku karijeru.

 

Više od 12.000 posjetilaca na Trgu Alije Izetbegovića zabavljali su još i Enver Lugavić – Kice te Amel Ćurić, a nakon odbrojavanja za prelazak iz stare u novu godinu prisutnima se obratio i prvi čovjek tog grada - gradonačelnik Fuad Kasumović.

 

- Sretna Nova, Zenico. Hvala Ćuriću i njegovoj ekipi te mom prijatelju Enesu Begoviću - kazao je u kratkom obraćanju Kasumović, koji je izrazio zadovoljstvo što je tako lijepa slika iz Zenice otišla u svijet.

 

Zbog toga je pohvalio i sve službe koje su doprinijele da proslava prođe u najboljem redu. Zeničani su u prednovogodišnjoj noći imali priliku prisustvovati i koncertu Crvene jabuke, a samo je snijeg, koji je zabijelio samo okolna brda, nedostajao za kompletnu zimsku sliku.  

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI