VIDEO/ POPULARNI VODITELJ OBJAVIO SPORNI DIO

Zašto je ukinuta emisija Ivana Ivanovića: Dosta mi je da glumim budalu i lažem sve vas, da budem dekor lažne slobode!

Mediji 29.12.18, 13:50h

Zašto je ukinuta emisija Ivana Ivanovića: Dosta mi je da glumim budalu i lažem sve vas, da budem dekor lažne slobode!
Danas se na svom Twitter profilu ovim povodom oglasio i Ivan Ivanović i pojasnio stvarne razloge sukoba između njega i TV "Prve". Tačnije, objavio je sporni dio iz svoje posljednje emisije...

 

 

Danima se o tome šuškalo, a onda je i potvrđeno - sinoć nije emitovana posljednja emisija Ivana Ivanovića na TV “Prva”, koja je bila zakazana za 22 sata.


Prvobitno je kao razlog skidanja emisije sa programa objavljeno da je novi vlasnik televizije bio “nezadovoljan objašnjenjem odlaska Ivana Ivanovića sa TV Prva”. Potom se oglasila i ova tv kuća i objasnila razloge zbog kojih već snimljene emisije neće biti.


"Pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana”, saopštila je “Prva” uoči njenog otkazivanja.


Rukovodstvo televizije je istaklo i da “neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem ove kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene”.


“Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’, i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj posljednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše”, saopštila je “Prva”.


No, danas se na svom Twitter profilu ovim povodom oglasio i Ivan Ivanović i pojasnio stvarne razloge sukoba između njega i TV "Prve". Tačnije, objavio je sporni dio iz svoje posljednje emisije...  


- Dosta mi je! Dosta mi je da glumim budalu ovdje i lažem sve vas da je sve normalno u ovoj zemlji... Dosta mi je da budem dekor neke lažne slobode, dosta mi je da kada pogledate mene petkom, pomislite - eto, sve je ok... Ima problema, i to ozbiljnih... Svaka šala koja je u ovom studiju izgovorena, plaćena je skupo - rekao je, između ostalog, Ivanović u svom obraćanju javnosti. 


Kompletno Ivanovićevo obraćanje koje je dovelo do novih turbulencija unutar medijske scene Srbije pogledajte u priloženom videu...

 


 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


 

BLIN
KOMENTARI