HOĆE LI SLIJEDITI GEST MLAĐE KOLEGICE?

Ono što Joksimović, Džinović i Samardžić nisu učinili, jeste Marija Šerifović: Otkazala koncert u Banjaluci i poručila...

Showbizz 28.12.18, 21:10h

Ono što Joksimović, Džinović i Samardžić nisu učinili, jeste Marija Šerifović: Otkazala koncert u Banjaluci i poručila...
Društvene mreže preplavljene su porukama u vezi sa nedavnim nasiljem na Trgu Krajine u Banjaluci, a brojne poruke odnose se i na predstojeći novogodišnji koncert koji bi trebalo da se održi upravo na glavnom banajlučkom trgu

 


Ono što još uvijek nisu uradili Željko Joksimović, Haris Džinović i Željko Samardžić, glavni gosti javnog dočeka Nove godine na Trgu Krajine u Banjaluci, uradila je Marija Šerifović.


Ona je trebala nastupiti u ovom gradu u nedjelju, 30. decembra, ali je zbog aktuelnih dešavanja i napada policije na građane svoj nastup otkazala.


Učinila je to i javno putem svog Twitter profila, gdje je napisala:  


"Rešili smo da zbog situacije koja trenutno vlada u Banjaluci, svi znamo o čemu se radi, otkažemo koncert. Vidimo se nekada kada bude bilo neko lepše i mirnije vreme. Pozdrav svima''.


Kako je navela, novi termin njenog nastupa u gradu na Vrbasu bit će naknadno objavljen.

 

 


Podsjećamo, društvene mreže preplavljene su porukama u vezi sa nedavnim nasiljem na Trgu Krajine u Banjaluci, a brojne poruke odnose se i na predstojeći novogodišnji koncert koji bi trebalo da se održi upravo na glavnom banajlučkom trgu.


– Krvi je danas bilo na Trgu u Banjaluci. Ne znam šta nosi noć, ali evo kako ćemo: Sasvim sigurno, ovo su vidjeli gospoda Željko Joksimović, Haris Džinović i Željko Samardžić. A oni treba da zabavljaju narod za Novu godinu u Banjaluci, tu na ovoj krvi. Najmanje što možemo uraditi je da tražimo od ovih pjevača da NE NASTUPE! Da se solidarišu sa roditeljima ubijenog Davida – poručio je tada na svom FB profilu kolumnista Dragan Bursać.


Hoće li Joksimović, Džinović i Samardžić slijediti primjer mlađe kolegice, ostaje da se vidi. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI