VIDEO/ DRAMATIČAN ZAVRŠETAK POPULARNOG SHOWA

Trenutak kada je talentirana Bosanka Ilma Karahmet postala nova RTL-ova zvijezda: Žiri nikada nije teže odlučio...

Showbizz 22.12.18, 10:14h

Trenutak kada je talentirana Bosanka Ilma Karahmet postala nova RTL-ova zvijezda: Žiri nikada nije teže odlučio...
Svi su se članovi žirija složili da je su svi superfinalisti bili najbolji dosad te da im je jako teško odlučiti se za samo jednoga, a posebno su ih fascinirale njihove godine. Lorena, naime, ima tek 16, a Ilma i Roko 18

 


Ilma Karahmet nova je RTL-ova zvijezda, no iza omiljenog žirija je nikad teža odluka, a upravo su to dokazali i svojim komentarima.


- Mi smo učili od vas! Svi ste vi zvijezde! - rekao je predsjednik našeg žirija Tonči Huljić prije ocjenjivanja. 


Svi su se članovi žirija složili da je su svi superfinalisti bili najbolji dosad te da im je jako teško odlučiti se za samo jednoga, a posebno su ih fascinirale njihove godine. Lorena, naime, ima tek 16, a Ilma i Roko 18.


- Nikada nisam gledala ni sudjelovala u showu gdje su finalisti bili toliko ravnopravni! Sekunde i tako sitni detalji su odlučivali, to se prvi put dogodilo - izjavila je Nina Badrić, a s njom se odmah složio i Jacques.


- Kad proglasimo pobjednika, prštat će konfete, a mi ćemo biti tužni jer smo trebali donijeti odluku. Vi ste tri anđela, pjevali ste kao anđeli – tko smo mi da sudimo anđelima! - nastavio je hvaliti Ilmu, Lorenu i Roka Tonči. 

 

Jacques je na samome kraju, prije proglašenja pobjednika sezone, još jednom naglasio da su svi pobjednici, a mi smo sigurni da su pred svima njima dugogodišnje uspješne karijere.


Ovako je to izgledalo pred kamerama...

 

 

(RTL/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI