zavirite u zvjezdanu prognozu

Nikad iskreniji VELIKI horoskop za 2019.: Kome će se urušiti tlo pod nogama, a kome cvasti ruže?

Zabava 18.12.18, 13:12h

Nikad iskreniji VELIKI horoskop za 2019.: Kome će se urušiti tlo pod nogama, a kome cvasti ruže?
Za pripadnike ovog znaka, 2019. godina će biti puna izazova

 

Sigurno vas zanima šta vam donosi astrološka 2019. godina. Kome će cavasti ruže u ljubavi, a kome je zagarantovan uspjeh u karijeri? No ima i onih znakova kojima će zvijezde iti nešto manje naklonjene...

 

Doznajte sve detalje u iscrpnom pregledu kroz horoskopske znakove...

 

Ovan

 

Za pripadnike ovog znaka, 2019. godina će biti puna izazova. Ukoliko budete na momente mislili da je sve protiv vas, i da vam se tlo pod nogama urušava, zastanite i pokušajte da se smirite i jasno sagledate svaku situaciju, s obzirom na to da će često tokom godine, vaš doživljaj stvarnosti biti dramatičniji od realne situacije. Prvi dio godine će posebno biti turbulentan na svim poljima. Posebno obratite pažnju na finansije, kao i na porodične odnose, jer će vam se na ovim poljima pojaviti najveći izazovi. 

 

Ljubav vam 2019. godine nosi izazove. Da će ići lagano, ne bismo baš rekli, ali je važno da osvijestite ovu oblast života, kako bi spremno dočekali sve nesuglasice i potencijalne probleme i svađe sa partnerom. Važno je da ove godine budete potpuno otvoreni za saradnju, razgovor i iskrenost, jer vam je komunikacija najvažnija, za prevazilaženje problema. Ovo ne važi samo za intimne, već i za porodične odnose. U porodici vas 2019. može dočekati sa nesuglasicama, i lošim odnosima, posebno sa muškom linijom. Ukoliko osjetite da ste se udaljili od oca, brata, ne očajavajte, to je proces kroz koji sada morate proći. Važno je da i na najmanju sitnicu reagujete smireno, jer se može desiti da mala varnica napravi plamen, koji ćete poslije teško ugasiti.

 

Kada je posao u pitanju, 2019. godina je vaša, i na ovom polju vas čekaju mnoge lijepe stvari i promjene na bolje. Imaćete dobre prilike za napredovanje na poslu, promjenu pozicije na bolje, ili čak promjenu samog posla. Projekti koje ste planirali, ili već započeli, doneće dobre rezultate u 2019. godini, kao i dobru finansijsku satisfakciju. Potezi koje budete povlačili, donijeće vam uspjeh, zato samo hrabro u novu poslovnu godinu, donijeće vam dobre rezultate.

 

Finansije će vam u ovoj godini biti povoljne, i dolaziće vam sa trudom i radom, koji budete pokazali na poslu. U drugoj polovini godine vas očekuje veći materijalni izdatak, ali sa dobrim razlogom. Dakle, to neće biti gubitak, već možda neko dalje putovanje, izdatak koji će biti u vezi sa porodicom i nekim radosnim događajem.

 

Zdravstveno stanje vam u 2019. godini ide na bolje. Ovo je godina kada treba da se posvetite svom zdravlju i preventivi, na prirodan način. Dakle, posvetite se fizičkoj aktivnosti, budite disciplinovani i revnosni. Uvedite neke nove, zdrave navike u ishranu, i pronađite uvijek vremena za sebe i način da se opustite od stresa i napetost. Kraj godine vam svakako donosi mir i pozitivnu energiju, rješenje nekih problema, pa će stresa biti manje. Izazovni mjeseci po pitanju zdravlja su mart i jul, pa pripazite.

 

Mnogi pripadnici ovog znaka će dosta putovati, a moguća su i preseljenja, u drugi grad a čak možda i državu.

 

Bik

 

Bikovi će 2019. godinu dočekati u stavu spremnom za borbu. Godina neće biti lagana, ali svi izazovi koje Bikovi budu imali, biće jedna velika lekcija. To se posebno odnosi na oblasti  posla, finansija, ali i zdravlja. Ipak, podršku u toj borbi, Bikovima će pružiti emotivan život, koji će mu dati potporu i snagu da iz svega izvuče samo najbolje, i smiriti strasti onda kada to bude bilo neophodno.

 

Ljubav je ono što će biti svetla tačka Bikovima u 2019. godini. To će biti njihova baza i izvor snage za sve ostale aspekte života. Mnogi Bikovi će u 2019. godini upoznati važnu osobu, sa kojom će ući u vezu, koja se zasniva na povjerenju, lijepim emocijama, prijateljstvu, podršci. Ovo je period kada treba da uživate u tome, da polako upoznajete partnera, i osvajate njegovu naklonost. Nema potrebe da žurite u nešto više prije vremena, ne zato što to nije dobra odluka, već zato što te momente nećete vratiti. Ovo je dobra prilika da poradite na sebi, u smislu otvorenost ka partneru, ka prijateljima, kao i članovima porodice.

 

Sa druge strane, poslovne prilike u 2019. godini će biti pomalo izazovne. Ipak, ukoliko ih shvatite kao priliku da se pokažete, i ugrabite momenat da rastete i razvijate se na ovom polju, cijeli period neće proći previše burno. U suštini, sve prepreke koje budete imali na poslovnom planu, postavićete ih sami sa sobom. Ne ograničavajte se, osvijestite svoje mogućnosti i iskoristite ih. Ne sumnjajte u sebe, već se suočite sa izazovima, i ugrabite uspjeh, koji je posebno moguć u prvoj polovini godine, a najviše tokom marta mjeseca. Ukoliko nemate posao, tokom ove godine nemojte previše da birate.

 

To isto važi i za finansije, ukoliko dođe do nekih izazova, imajte na umu da u ovoj godini na većinu stvari po tom pitanju nećete moći da utičete. Dajte sve od sebe da stabilizujete finansijsko stanje, a ukoliko se na momente i otme kontroli, najgore je što možete da uradite, jeste da se nervirate. Veći finansijski dobitak vam može doći krajem maja i početkom juna mjeseca.

 

Zdravlje vam u ovoj godini neće stvarati većih problema. Akcenat je na preventivi, dakle, probajte da u svoju rutinu uvedete što više zdravih navika, bolju ishranu i obavezno neku fizičku aktivnost, koju ćete praktikovati redovno. Ukoliko se budu pojavili neki manji izazovi na planu zdravlja, važno je da disciplinovano i strpljivo pristupite liječenju, jer odustajanje ne daje rezultat.

 

Horoskop za 2019. godinu za ostale znakove čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI