Na Facebooku sve sasuo bivšoj prijateljici

Cibra brutalno odgovorio Šejli Turković: Da kažem Čavki koja je bila tvoja i Zikina uloga u ubistvu Ramiza Delalića?!

Hronika 17.12.18, 10:48h

Cibra brutalno odgovorio Šejli Turković: Da kažem Čavki koja je bila tvoja i Zikina uloga u ubistvu Ramiza Delalića?!
Cibra u subotu objavio šokantne podatke, hoće li tužitelj Čavka danas reagirati da se otkriju finansijeri i ubice?

Izvor: Avaz.ba

 

Nakon što je u petak objavljena pravosnažna oslobađajuća presuda Suda BiH u slučaju Fahrudina Radončića, lidera Saveza za bolju budućnost, a početkom februara ove godine i oslobađajuća presuda na Sudu u Prištini, Armin Cibra, jedan od svjedoka tužilaca javio se na svom profilu na Facebooku, piše Avaz.ba.

 

Kako su išli na Kosovo

 

Cibra je, naime, odgovorio na ranije optužbe svoje bivše prijateljice Šejle Jugo-Turković, supruge na 40 godina zatvora osuđenog vođe zločinačke organizacije Zijada Zike Turkovića. Zbog obilja interesantnih podataka koji bi mogli dati dosta prostora za nezavisnu i nepristrasnu tužilačku istragu, bez ikakvih intervencija Avaz objavljuje status Armina Cibre pod naslovom: “Šta misliš, narkomanko, da budem Čavkin svjedok?”.

 

- Šta misliš narkomanko Šejla Turković da budem svjedok tužiocu Olegu Čavki.


 
Da kažem ko je, kada i gdje plaćao i mene i tebe za svjedočenje protiv Radončića. Da kažem u čijem stanu smo ja i ti davali izjave o Radončiću. Da kažem Čavki kako si ti i za koliko novca otišla na Kosovo, od koga sam ti ja i koliko mjesečno donosio novca nakon toga kao nagradu.


Da kažem Čavki ko je mene i tebe tajno uvodio u Tužilaštvo BiH u tri sata ujutro na dopune izjava o Radončiću. Da kažem Čavki ko je meni i tebi platio ljetovanje u Turskoj u luksuznom hotelu u Sideu kao nagradu za svjedočenje na Kosovu protiv Radončića.

 

Da kažem Čavki koliko puta smo ja i ti išli u KPZ Zenica kod Zike u posjetu prije odlaska na Kosovo i dogovarali sa Zikom šta ćemo izjaviti na svjedočenju protiv Radončića, kako bi njega zaštitili od učestvovanja u ubistvu Ramiza Delalića. Da kažem Čavki s kojim si ti političarem često noćivala u motelima u Sarajevu i Neumu prije odlaska na svjedočenje na Kosovo.


 
Da kažem Čavki koji se državni poslanik s tobom i sa mnom nalazio u Sarajevu i utjecao na Ustavni sud i apelaciju Zike Turkovića o čemu posjedujem i naše zajedničke slike koje bih mu predao, kao i naše međusobne SMS prepiske.

 

Mladen Džidić zna ko je ubio Ćelu

 

Da kažem Čavki koja je bila tvoja i Zikina uloga u ubistvu Ramiza Delalića. Šta misliš narkomanko da kod Čavke povedem Mladena Džidića da i on kaže Čavki ko je, kada i kako likvidirao Ramiza Delalića!!!

 

Narkomanko, ako te Radončić primi i uzme za svjedoka, nemoj mu zaboraviti dati moju i Zikinu zajedničku sliku iz KPZ Zenica, kad si nas ti lično slikala, kad smo dogovarali svjedočenje, a koju kriješ od javnosti kao zmija noge.

 

Posjete Ziki u KPZ Zenica

 

Ako mu je ti ne predaš, budi sigurna narkomanko da ću mu je ja svakako poslati poštom, objaviti je javno na FB, kao i potvrde o svakom mom i tvom zajedničkom ulasku u posjetu Ziki prije odlaska na Kosovo, koje ću pismeno tražiti od direktora KPZ Zenica gospodina Redže Kahrića, i sve to predati tužiocu Olegu Čavki.

 

Za razliku od tebe narkomanko Turković, koja na duši nosiš pet mrtvih glava, među kojima i glavu trudne djevojke kojoj ste pucali u potiljak, kao i za razliku od ostalih svjedoka sa Kosova, koji su presuđeni kriminalci, narkomani i narko dileri, ja sam jedini svjedok koji se ne drogira, ne pripada ni jednoj kriminalnoj niti zločinačkoj organizaciji, svjedok koji nije bio u zatvoru, svjedok kojeg je država školovala i koji je za državu radio 15 godina kao policajac.


 
Narkomanko, ovo sve naprijed navedeno će također biti dio: “Trećeg dopunjenog izdanja” moje knjige koja je skoro u završnoj fazi, i koja će nezamislivo velikim tiražom okrenuti BiH naopako, a pogotovo tebe, Ziku, pojedine tužioce i političare!!! – objavio je Cibra jučer na svom profilu na Facebooku.

 

armin-cibra-status

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI