24 - godišnjakinja izgubila život na cesti, suputnik se bori za život

Tuga: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula takmičarka poznatog regionalnog reality showa!

Hronika 14.12.18, 12:32h

Tuga: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula takmičarka poznatog regionalnog reality showa!
Navodno je u automobilu bila s još jednom osobom, a navodno nisu bili vezani

 

JUTROS rano ujutro oko pet sati u teškoj nesreći u mjestu Topolje kod Ivanić-Grada poginula je 24-godišnja Edita Ptičar, natjecateljica aktualne sezone ''Farme'' - javlja Index

 

Navodno je u automobilu bila s još jednom osobom, a navodno nisu bili vezani. Više će se znati nakon policijskog očevida.

 

"Jutros smo primili vijest koja nas je jako rastužila. Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka", objavili su na Facebook stranici ''Farme''.

 

edita-pticar

 

Priopćenjem se javila i policija.

 

"Danas, 14. prosinca oko 5 sati u Ivanić Gradu, u mjestu Topolje u Ulici braće Radića do prometne nesreće došlo je najvjerojatnije uslijed slijetanja s kolnika osobnog automobila marke Audi 80, sisački registarskih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 24-godišnjakinja, a 26-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava. U tijeku je očevid", objavili su iz policije.

 

Kako doznaju hrvatski mediji, Edita je vozila Audi 80 sisačkih oznaka u vlasništvu 26-godišnjeg mladića koji je sjedio na suvozačevu mjestu. U jednom trenutku vozilo je sletjelo s kolnika, a Edita je na mjestu nesreće podlegla stravičnim ozljedama. Njezin suputnik je, pak, u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava.

 

Je li tragediji kumovao sklizak kolnik, slaba vidljivost, neprilagođena brzina kretanja uvjetima na cesti ili nešto treće, doznat će se po dovršetku policijskog očevida. No ono na što policija dodatno apelira slijedom utvrđenog jest činjenica da vezivanje sigurnosnim pojasom itekako može spasiti život. Naime, vozačica u trenutku nesreće nije bila vezana.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI