Mjesecima uvjeravao istražitelje da nema veze s njenom smrću

Milioner priznao da je ubio mladu ljubavnicu: Nakon noći pune kokaina i sado-mazo seksa, pronašli je u lokvi krvi

Hronika 13.12.18, 09:03h

Milioner priznao da je ubio mladu ljubavnicu: Nakon noći pune kokaina i sado-mazo seksa, pronašli je u lokvi krvi
Autopsijom je utvrđeno da je pretrpjela više od 40 povreda, uključujući i udarce tupim predmetom u glavu, zadnjicu i grudi

 

Milioner John Broadhurst priznao je na sudu da je ubio svoju djevojku Natalie Connolly, nakon što je mjesecima tokom istrage uveravao istražitelje da ju je našao mrtvu na dnu stepenica, nakon alkohola, kokaina i grubog sadomazohističkog seksa koji je ona inicirala.

 

Kako je rečeno na sudu, par je prvo cijeli dan uživao u alkoholu i kokainu, prije nego što su imali grub seks. Njeno tijelo pronađeno je u lokvi krvi na dnu stepenica u kući u Kineveru. Na sebi je imala samo crnu skunju koja je bila podignuta do struka. Autopsijom je utvrđeno da je pretrpjela više od 40 povreda, uključujući i udarce tupim predmetom u glavu, zadnjicu i grudi.

 

Natalie je takođe imala i teške unutrašnje povrede nastale tokom bizarne seksualne igrice koja je podrazumijevala flašu sredstava za čišćenje tepiha.

 

natalie-connolly

 

Kako je porota mogla da čuje tokom suđenja, milioner je vjerovatno želio da "nauči lekciju Natalie" nakon što je saznao da je drugim muškarcima slala na društvenim mrežama svoje eksplicitne fotografije. Natalie se dopisivala i sa bivšim dečkom, što je prema mišljenju tužioca, Broadhurst vjerovatno saznao i ubio je u naletu bijesa.

 

- Pretukao ju je te noći pesnicama i predmetima, šutirao ju je u lice, teško joj povredio genitalije i potom lagao o onome što je uradio - rekli su tužioci.

 

Broadhurst, koji je svoje bogatstvo procijenjeno na 15 miliona funti stekao u građevinskoj industriji, optužen je za ubistvo i namjerno nanošenje teških tjelesnih povreda. Na kraju je priznao i da je ostavio njeno tijelo na dnu stepenica i da nije pozvao hitnu pomoć.

 

John i Natalie su se povremeno viđali još dok je Broadhurst bio u vezi sa svojom tada trudnom partnerkom, a u zvaničnoj vezi bili su od jula 2016. godine. Natalie je bila majka jednog djeteta.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI