FOTO/ Jedna od najljepših i najelegantnijih glumica ne liči na sebe

Slavna oskarovka već dugo bije bitku s fanovima zbog svog lica, a ovog puta baš je niko nije prepoznao

Showbizz 06.12.18, 10:01h

Slavna oskarovka već dugo bije bitku s fanovima zbog svog lica, a ovog puta baš je niko nije prepoznao
Optužuju je da je botoksom, filerima i ostalim pomagalima potpuno izobličila lice i osudila samu sebe na vječni “Joker” izraz lica

 

Proglašavana je za jednu od najljepših i najelegantnijih glumica, a onda je pala u kandže estetske hirurgije. Danas, kažu, od njene prirodne ljepote nije ostalo ništa.


Već dugo svijet ne može da se načudi Nicole Kidman koja je od savršene prirodne ljepotice došla do, kako je zovu, plastične lutke.

 

Optužuju je da je botoksom, filerima i ostalim pomagalima potpuno izobličila lice i osudila samu sebe na vječni “Joker” izraz lica.

 

nicole-kidman


A sada su se pojavile njene fotografije iz novog filma, “Destroyer” i ljudi opet ne mogu da se načude njenoj transformaciji.

 

U filmu Nicole tumači lik detektivke koja ima tešku misiju zarad koje će morati da se spoji sa kolegama iz svoje davne prošlosti. Od ove drame mnogo se očekuje, a mnogo se već priča o njoj uglavnom zbog velike transformacije Nicole Kidman.

 

Iako se uglavnom kaže da je botoks najveći neprijatelj glumaca jer smanjuje mogućnost mimike, izgleda da Nicole i dalje uspješno rješava taj problem, uprkos tome što na crvenom tepihu uvijek ima isti, zaleđeni izraz lica.

 

(Žena Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI