FOTO&VIDEO/ Život je nije mazio

Razvela se, odala alkoholu, izgubila dijete - danas je ne biste prepoznali: Snimila hit s Dinom Merlinom pa se povukla

Showbizz 30.11.18, 11:53h

Razvela se, odala alkoholu, izgubila dijete - danas je ne biste prepoznali: Snimila hit s Dinom Merlinom pa se povukla
Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici, a rijetko se pojavljuje na javnim događajima

 

Ivana Banfić je bila jedno od najvećih ženskih imena na estradnoj sceni devedesetih, muškarci su uzdisali za njom, a danas se toliko promijenila da je nikada ne biste prepoznali.

 

Njena najpoznatija pjesma sigurno je duet s Dinom Merlinom "Godinama", a posljednjih godina se uopće ne može vidjeti u javnosti.

 

 

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i liječila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških riječi, uvreda i skandala.

 

 

Međutim, pjevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. S njom je sve vrijeme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila s porokom, u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak s Krunom Ladišićem, producentom s jedne TV stanice.

 

Nakon toga željela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet mjeseci, a zbog sina Jana se povukla s javne scene.

 

Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici, a rijetko se pojavljuje na javnim događajima.

 

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI