VIDEO/ GLEDATELJI ZATEČENI

Šok u jutarnjem programu, svi se zbuniše: Slavni voditelj sočno poljubio u usta svoga gosta

Mediji 29.11.18, 19:52h

Šok u jutarnjem programu, svi se zbuniše: Slavni voditelj sočno poljubio u usta svoga gosta
- Ovo je bilo zabrinjavajuće dobro! - komentirao je voditelj, a Peter mu je uzvratio: "Imaš jako mekane usne!"

 

Televizijski voditelj Piers Morgan (53) u srijedu ujutro u emisiji "Good Morning Britain" ugostio je pjevača Petera Andrea (45), s kojim je, između ostaloga, komentirao i poljubac u usta između umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (43) i njegove sedmogodišnje kćeri Harper Seven, prenosi Daily Mail.


Naime, bivši sportaš na društvenoj mreži pohvalio se fotografijom na kojoj nasred klizališta u Londonu ljubi svoje najmlađe dijete, jedno od četvero koje ima s pjevačicom i modnom dizajnericom Victorijom Beckham (44).

 

david-beckham-poljubac


Voditelj Morgan pitao je Petera Andrea, također oca, je li po njemu normalno ljubiti vlastitu djecu u usta.


- Radio sam to kad su mi klinci bili zbilja mali, ali sad ne bih, iako mogu razumijeti Davida i ne osuđujem ga - izjavio je Andre i dodao kako se radi o normalnom i posve "nevinom" načinu iskazivanja privrženosti i ljubavi, na što je Piers Morgan ustao sa stolca, prišao svome gostu i pred kamerama ga poljubio - ravno u usta!


- Ovo je bilo zabrinjavajuće dobro! - komentirao je voditelj, a Peter mu je uzvratio: "Imaš jako mekane usne!".


Podsjetimo, bračni par Beckham na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima ljube djecu, zbog čega ih internetski trolovi često vrijeđaju i oštro kritiziraju.


- Sinovima i kćeri želimo pokazati koliko ih volimo. Naša zadaća je štititi ih, paziti na njih i podržavati ih u svemu što rade - rekao je svojedobno ponosni otac David.

 

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI