FOTO/ AKO VOLITE OVE MODNE KOMADE

Nakon predstavljanja na 'sedmici mode' u Sarajevu, ekskluzivne Invento bunde i zimske jakne stigle u prodavnice

Lifestyle 24.11.18, 21:56h

Nakon predstavljanja na 'sedmici mode' u Sarajevu, ekskluzivne Invento bunde i zimske jakne stigle u prodavnice
Brend Invento se ogleda u spoju tradicije, trajanja, dugovečnosti i prije svega originalnosti

 

 

I ove godine 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo je svojim modnim poslasticama oduševio sve ljubitelje mode. Održao se na dvije lokacije, u hotelu Hills Sarajevo i Alta Shooping Centar Sarajevo pod nazivom ‘Alta Fashion Night’.


Invento Fashion na čelu sa Majom Rončević predstavio je kolekciju bundi i jakni na sedmici mode. Brend Invento se ogleda u spoju tradicije, trajanja, dugovečnosti i prije svega originalnosti.


Kožne jakne su izrađene od najfinije jagnjeće, teleće kože. Modeli kožnih jakni su kombinovani i sa prirodnim krznom rakuna i lisice. Dok su prsluci od prirodnog krzna zeca. 


Krznene jakne, bunde, dizajnirane su uz veliku dozu ekskluzive, sa najmekšim i najfinijim prirodnim krznom zeca, lisice, rakuna, kao i jagnećim krznom. U kolekciji Invento su i bunde, gde je krzno u kombinaciji sa kožom i svilom.


Invento zimske  jakne su punjene perjem, paperjem i tehnološki naprednim materijalima. Proljećne i jesenje jakne su izrađene uglavnom od vodootpornih materijala, sa jedinstvenim detaljima, uz upotrebu naprednih tehnologija.


Invento možete pronaći u Dobrinji-Istočna Ilidža i na Palama, na šetalištu.


41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo otvorila je poznata bh. dizajnerica Emina Husedžinović Ibrahimović. Zatim su se predstavili  Jasmine by Nerma, prepoznatljiv potpis brenda Nina’s Fashion dizajnerice iz Crne Gore Nina Dulović, renomirana modna dizajnerica Art by Tea, Cecily Fashion, Diana Fashion, Marijana Dukić, Ajla Omeragić, Helena Beljo, te modna dizajnerica iz BiH Melina Ajanović, koja živi i radi u Njemačkoj.


Koji će modni trendovi vladati krajem 2018. godine, otkrili su treće veče u Alta Shopping Centru poznati modni brendovi Deichmann, P…S…Fashion, Retro, Dogo, New Yorker, Birkenstock, Jeordie’s , Vestido, Extreme Intimo, Werkkol, Juventa Sport, Penti i dr.


Za estetski dio pripreme bili su zaduženi Akademija Željko Banja Luka, Akademija Brezar Sarajevo, Frizerski saloni Ogledalce I Mexx, Studio Dijana S te Akademija za obuku šminkerica Master Class BiH.


NIVEA BH Fashion Week Sarajevo zaista predstavlja idealno mjesto za prikazivanje najnovijih modnih trendova, a koji neumorno cirkuliraju modnom scenom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI