FOTO/ u elitnom kvartu New Yorka

Luksuz od skromnih 285 kvadrata: Zavirite u novi dom Brucea Willisa, u kome uživa uz zanosnu mladu suprugu

Auto & Dom 21.11.18, 11:55h

Luksuz od skromnih 285 kvadrata: Zavirite u novi dom Brucea Willisa, u kome uživa uz zanosnu mladu suprugu
Novi, luksuzni apartman prostire se na 285 kvadratnih metara, nalazi se na 37. spratu s nevjerovatnim pogledom na Central Park. Posjeduje četiri spavaće sobe, 4,5 kupaonice, prozore od poda do stropa visoke 3 metra, dok su podovi obloženi orahovim drvetom

Glumac Bruce Willis i njegova supruga, Emma Heming Willis, pronašli su novi dom na Upper West Side-u nakon što prodali prostrani dupleks na Central Parku. Par je za novi dom izdvojio 7,9 miliona dolara što je znatno manje od njihovog prethodnog luksuznog izdanja u istom dijelu New Yorka, koje je nedavno prodano za nevjerovatnih  17,75 miliona dolara.


Novi, luksuzni apartman prostire se na 285 kvadratnih metara, nalazi se na 37. spratu s nevjerovatnim pogledom na Central Park. Posjeduje četiri spavaće sobe, 4,5 kupaonice, prozore od poda do stropa visoke 3 metra, dok su  podovi obloženi orahovim drvetom.


Scavolini kuhinja jedan je od glavnih aduta ovog apartmana. Odlikuju je ormari u boji oraha, stakleni paneli boje šampanjca, mermerne ploče i uređaji od nehrđajućeg čelika.


U zgradi je dječja igraonica, dvorana za zabavu s biljarskim stolovima, fitness centar, spa centar, zatvoreni bazen dužine 23 m i terasa sa zasađenim biljem, na kojoj je roštilj.


Stanari One West End-a imaju mogućnost jesti u posebnoj trpezariji u kojoj svoja jela prezentira njihov privatni kuhar.

 

bruce-willis-stan-nasl


Bruce Willis i njegova supruga Emma Heming još uvijek posjeduju značajna stambena i komercijalna imanja oko Hailey Idaho-a, kao i spektakularni ranč od 22 hektara koji se nalazi na 2h vožnje od Midtown Manhattan-a koji su 2014. kupili za 9 miliona dolara. Imanje obuhvata 8,400 kvadratnih metara glavne rezidencije s pet soba i osam kupaonica plus nekoliko manjih stanova, kabinu na bazenu i sintetički travnjak na kojem se nalazi teniski teren.


Jedan od omiljenih glumaca, nedavno je predstavio novi film 'Air Strike'. Riječ je o akcijsko-avanturističkoj ratnoj drami redatelja Xiaoa Fenga u kojoj glumac utjelovljuje pukovnika američke vojske koji obučava kineske pilote kako se suprotstaviti japanskim napadima. Uporedo sa novim filmskim ostvarenjima, Bruce Willis i dalje je zaštitno lice brenda HELL ENER.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI