DADA BATINIĆ/ SELO PRIČA

Gu*ica danas na izvol'te, a za dvije sise - pi*ka gratis! Kad ni to ne pomaže, Lidija objavi da njeno srce pripada Isusu...


17.11.18, 15:31h

 

www.index.hr


Guzica danas na izvolite, a za dvije sise - pička gratis!


Tako otprilike glase najčitanije vijesti na portalima. Prije se plaćalo za vidjeti pičku, sad pičke plaćaju da bi ih se vidjelo. Kad ni to ne pomaže, Lidija objavi da njeno srce pripada Isusu. Od te je objave Isus drugi put uskrsnuo, ali što je to spram Lidijine karijere koja se na desetke puta vraćala iz mrtvih. Kod političara je slično.


Potrebno je odgađati kraj i stalno izmišljati nove početke zvane comebackovi. Političare se predstavlja kao osobe od iznimnog značaja iako su u pitanju tek obične guzice. O političkim previranjima se govori ozbiljnim tonom premda su po sadržaju Lidija. Sva ta previranja bi prosječnom Hrvatu koji ne razlikuje glagoljicu od ćirilice mogla biti prenesena na zabavniji i jasniji način. 


- Višestruki orgazmi Milenke Opačić zatresli Hrvatsku! Milenka se zaustavila na broju 365, a neumorni Milan nije krio da ju je odavno htio uz sebe - još otkad je prvi put vidio njenu (krvnu) sliku. Da li će Milenka biti zadovoljna narednu godinu dana i hoće li Bandić izdržati ovakav napor, saznat ćemo uskoro.


- HNS odgovara na prozivke građana - "Nije istina da smo nimfomani, ne trebaju nam fotelje da bi uživali u politici!" 


- Bernardić tvrdi da mu je SDP više od puke masturbacije te poziva one koji govore da je impotentan da to i dokažu.


- Culej poslao dvije osobe u tri pičke materine! Traži se još jedna pička za nesputan sado-mazo odnos.


- Brkić negira kontakt s prostitutkama i svodnicima. Navodno se nikad nije upuštao u dijalog s prostitutkama, a kamoli s njima išta činio. Nema razloga ne vjerovati mu, pogotovo jer pojedine žene tvrde da nema tih para za koje bi legle s njim.


- Dalićka pokazala zube. Zbog vulgarnog sadržaja ne preporučuje se mlađima od 18.


- Kolinda je topla osoba i rado se grli. Ako u blizini nema nogometaša, poslužiti će i pas. Ako nema ni psa, može i Bujanec.


- Todoriću ispao sapun! Moli da mu donesu drugi, da se nepotrebno ne saginje. Nema naznaka hoće li pravosuđe udovoljiti njegovoj želji.


- Krstičevića uzbuđuje uniforma, a i on nju. Između njih dvoje uvijek ima mjesta za trećeg. 


- Narod popušio HDZ! Očevici kažu da je narod bio prisiljen to učiniti, ali HDZ tvrdi da nikakve prisile nije bilo već je narod dragovoljno pristao na takav čin. Uzbuđenje je na vrhuncu, pa vlada nastoji doći do onih koji im još nisu popušili da to učine u najkraćem mogućem roku.


Sličnih vijesti ima napretek i odgovaraju kriterijima i interesima hrvatskog naroda čiji je stav spram politike jasan i isprofiliran - jebe im se!

 

Stavovi izrečeni u ovom tekstu odražavaju autorovo lično mišljenje, ali ne nužno i stavove DEPO Portala.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


BLIN
KOMENTARI