stiže godina nezaboravnih dešavanja

Stigao je detaljni ljubavni horoskop za 2019.: Ovnovima dramatično, blizancima prilično stresno, a ribe...

Zabava 12.11.18, 18:14h

Stigao je detaljni ljubavni horoskop za 2019.: Ovnovima dramatično, blizancima prilično stresno, a ribe...
Optimizam kao zaštitni znak 2019., biće podrška u kriznim situacijama koje će se, zbog toga, uglavnom sretno završavati

 


Zbog trigona Jupitera prema znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, biće nam lakše naći srodnu dušu ili uživati s partnerom, ako ga već imamo.

 

Optimizam kao zaštitni znak 2019., biće podrška u kriznim situacijama koje će se, zbog toga, uglavnom sretno završavati - piše Elle.rs

 

Ovan


Ponekad, uspjeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom dijelu godine. Ustvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu.

 

Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2019., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rješavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom dijelu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.

 

Bik


Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2019. pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vrijeme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, povjerite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa.

 

Takođe, i povjerenje koje imate jedno prema drugom je ključni dio vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što prije u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun.

 

Blizanci


Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da, kada je riječ o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete željeti promijeniti život u prvoj polovini godine, ali to premišljanje će samo donijeti stres.

 

Evo jednog savjeta Blizancima 2019. – može biti mnogo bolje ako cijenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vrijeme da to i primijetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osjetite miris cvijeća i prestanite misliti da je trava zelenija na drugom mjestu. Umjesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2019. godina.

 

Horoskop za 2019. za ostale znakove pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI