FOTO/ ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Opet neviđena gužva u Tuzli: Kad Bingo City Center slavi rođendan, onda to izgleda ovako...

Biznis Klub 12.11.18, 12:43h

Opet neviđena gužva u Tuzli: Kad Bingo City Center slavi rođendan, onda to izgleda ovako...
Izvlačenje dobitnika nagradne igre "Shopping iz snova" i nastup Lexington benda, obilježili su veliku proslavu drugog rođendana Bingo City Centera, u nedjelju, 11. novembra

   
 


Od samog otvaranja, Bingo City Center je središte mnogih zbivanja u Tuzli. Ovoga puta, posjetitelji i kupci mogli su uživati u cjelodnevnim aktivnostima za sve generacije.


Rođendanska proslava započela je velikim puštanjem balona ispred Bingo City Centera. Za najmlađe, proslava se nastavila na dječijoj radionici i zabavi uz klauna, dok su odrasli koristili priliku da kupuju po sniženim cijenama.


Svi učesnici nagradne igre "Shopping iz snova" nestrpljivo su iščekivali izvlačenje glavnih nagrada. Admira Zulić iz Kalesije i Radomir Gajić iz Tuzle osvojili su kupovinu u vrijednosti od 6000 KM u Bingo City Centeru.


Na pitanje kako će potrošiti osvojenih 6000 KM, uzbuđeni dobitnici nisu mogli dati jasan odgovor.


- Imam puno želja, sretan sam što ću dio njih moći ispuniti zahvaljujući Bingo City Centeru. Još mi je prerano da znam šta ću tačno kupiti, kazao je Radomir.


Gđa Zulić, druga dobitnica nagrade od 6000 KM, zahvalila je Bingo City Centeru i kazala da je uvjerena kako će svaku marku znati potrošiti na prave stvari.


Nakon izvlačenja dobitnika nagradne igre, slavljenička torta je razveselila sve posjetitelje Bingo City Centera. Vrhunac rođendanskog slavlja bio je nastup popularnog Lexington benda. Nekoliko hiljada obožavatelja zapjevalo je i zaplesalo uz dobro poznate stihove.


Menadžerica Bingo City Centera Lidija Tomić sva zbivanja na rođendanskoj proslavi sažela je u sljedećoj rečenici: "Još jednom, Bingo City Center je postao mjestom na kojem su mnoge želje oživjele".


Tokom mjesec dana rođendanske kampanje Bingo City Center je podijelio 200 vaučera u vrijednosti od 50 KM, četiri mobitela Huawei P20 Pro i dvije shopping kartice u vrijednosti od po 6000 KM.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI