davor nije znao da su došli u tužilaštvo

Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji zbog različitih stavova...Dragičević: Zahvalit ću im se na nesaradnji...

Hronika 09.11.18, 17:09h

Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji zbog različitih stavova...Dragičević: Zahvalit ću im se na nesaradnji...
"Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti", kazao je Tomić

 

Jedan od članova i šef međunarodnog advokatskog tima Duško Tomić koji je angažovan u slučaju "Davida Dragičevića", danas je kazao da više nije šef tima, te da tim više ne postoji.

 

Tomić je to potvrdio novinarki N1 Anđelki Marković koja je pratila razvoj situacije u vezi sa slučajem. Tim su činili Zora Dobričanin Nikodinović, Duško Tomić, Ifet Feraget i Anto Nobilo.

 

"Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti", kazao je Tomić.

 

Davor Dragičević je u izjavi za N1 priznao kako nije bio obaviješten o dolasku advokata, te je poručio da ukoliko uskoro ne bude pomaka u slučaju Dragičević da će se "zahvaliti na njihovoj nesaradnji".

 

"Bio sam upućen, ali nisam bio obaviješten koji dan i kad. Preko svojih izvora sam saznao da su u Tužilaštvu. Mislim da oni trebaju da zastupaju Davida i Davora Dragičevića, a ne Tužilaštvo i državu. Nisam bio obaviješten uopšte da su danas u pola 3 ušli u Tužilaštvo", kazao je Dragičević, te dodao:

 

"Ne bih prejudicirao neke zaključke, ali i ranije sam rekao ako bude pokušaja da se umanji zločin za ubistvo Davida Dragičevića ostat će samo jedan član advokatskog tima. Ostalim članovima tima ću se zahvaliti na neradu i bit će im otkazana moja punomoć. Aposlutno neću dopustiti drugo ubistvo svoga djeteta. Ko je njih doveo, kako ih je doveo, to mene ne interesuje".

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI