Drama bez kraja

Sve zbog prepiske: Milan prijavio Severinu zbog nasilja u porodici

Showbizz 07.11.18, 20:14h

Sve zbog prepiske: Milan prijavio Severinu zbog nasilja u porodici
Milan Popović je Severini zamjerio stil i izraze koje mu je uputila u elektronskom pismu prošlog mjeseca. Prijavio ju je Centru za socijalnu skrb te rekao da nasilje od strane Severine trpi svakodnevno

Sredinom oktobra, kako doznaje portal 24sata.hr, pjevačica Severina Kojić (46) u elektronskoj prepisci oštrim se riječima obrušila na bivšeg partnera Milana Popovića (51), s kojim dijeli starateljstvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom.

 

Riječi pjevačice isprovocirale su srpskog milionera, zbog čega ju je, kako doznaje ovaj hrvatski portal, prijavio Centru za socijalnu skrb optužujući je za porodično nasilje. Djelatnice nam nisu mogle ni potvrditi, ali ni demantirati kako su prijavu, prema službenoj dužnosti, proslijedili policiji.

 

- Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom Severina je već više puta bila prijavljivana za razne bedastoće. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sad čujem prvi put i mogu vam reći da sam ‘umro od smijeha’ - rekao nam je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

 

Gospođu Kojić obožavatelji prošlih sedmica vrlo rijetko susreću na ulicama Zagreba, baš kao i na gažama. Na društvenim se mrežama hvali kako naveliko snima novi album.

 

- Izluđen sam već od ovakvog verbalnog nasilja od strane Severine Kojić. Svaki moj pokušaj posljednjih pet godina da uspostavim nekakvu minimalnu komunikaciju u vezi našeg sina u pravilu se završava ovakvim uvredljivim i ponižavajućim porukama nasilja! Zamislite sad našeg sina koji jednako voli i mamu i tatu te koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog djeteta svakodnevna praksa. Nadam se da će nadležni ovaj put odreagirati kako bi spriječili ovakvo nasilničko i uvredljivo ponašanje od strane Severine, a i kako bi zaštitili našeg sina - rekao je za 24sata.hr Popović. Milioner je kupio 2011. kuću u zagrebačkoj Ulici Horvatovac, a 2015. u nju se preselio kako bi što bliže bio sinu koji s majkom živi u Zagrebu.     

 

Ovo nije prva prijava koju je Milan Popović podnio protiv pjevačice Severine Kojić.

 

Kako doznajemo, Popović ju je podnio putem Centra za socijalnu skrb, a ne osobno na policiji ili odvjetništvu, kako ne bi izgledalo da je riječ o osveti bivšoj partnerici s kojom se spori na sudu oko zajedničke brige i starateljstva za zajedničko dijete. Osim toga, prijava za porodično nasilje koja ide putem Centra dodatno dobiva na težini. Naime, Centar je dužan prijaviti nadležnim tijelima svaku sumnju u porodično nasilje, a policija i odvjetništvo dužni su svaku takvu prijavu ispitati.

 

U zagrebačkoj policiji za 24sata.hr nisu mogli ni potvrditi ni demantirati informaciju da provode kriminalističku obradu protiv pjevačice. Sasvim uobičajeno, jer je policijsko postupanje tajno, osobito u slučajevima porodičnog nasilja. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica policija može podnijeti kaznenu prijavu ili svu dokumentaciju proslijediti nadležnom državnom odvjetništvu na odluku. U ovom slučaju to bi bilo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Ako smatraju da su zatvorili krug indicija, odvjetništvo će, nakon istrage, protiv osumnjičenog podignuti optužnicu.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI