kratki vodič kroz ženske stvari

Uštedite i izgledajte sjajno: Zapamtite OVO i više nikad nećete kupiti pogrešan grudnjak!

ŽENA iN 05.11.18, 09:25h

Uštedite i izgledajte sjajno: Zapamtite OVO i više nikad nećete kupiti pogrešan grudnjak!
No postoji jedan vrlo jednostavan trik uz koji više nikada nećete pogriješiti pri kupovini grudnjaka i uštedjet ćete novac


Kupovina farmerki i grudnjaka dvije su najveće šoping muke većine žena.

 

I dok se kod farmerki sve uglavnom svodi na odabir laskavog modela u kojem nam stražnjica ili noge neće izgledati preveliko, kada je riječ o grudnjacima, problemi su puno stvarniji jer mnoge žene uopće ne znaju svoj točan broj pa najčešće bace novac na potpuno krivi model. 

 

No postoji jedan vrlo jednostavan trik uz koji više nikada nećete pogriješiti pri kupovini grudnjaka i uštedjet ćete novac. Većina žena radi jednu te istu pogrešku kada isprobava grudnjak u svlačionici, zbog čega se kući vrate s potpuno krivim modelom.

 

Naime, umjesto da kupite grudnjak koji možete zakopčati na zadnjoj kvačici, trebali biste izabrati model koji pri isprobavanju možete zakopčati samo na najopuštenijoj kvačici. Svaki grudnjak će se s vremenom rastegnuti, što od nošenja, što od pranja, a tada ćete ga jednostavno zakopčati na sljedećoj kvačici i tako sve dok se potpuno ne raširi.

 

Tako će vam svi grudnjaci trajati puno dulje, a osim što ćete uštedjeti novac, u grudnjaku koji vam savršeno pristaje i vaše će grudi izgledati puno bolje.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI