nakon izjava u intervjuu za srbijanski medij

Vulin: Nismo shvatili, kako će Komšić da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši?

Hronika 05.11.18, 08:10h

Vulin: Nismo shvatili, kako će Komšić da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši?
Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, rekao je Vulin

 

Na intervju novoizabranog hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića za srbijanski Telegraf, u kome je Beogradu poručio da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati "jer će u suprotnom biti problema" predsjednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, ali i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

 

- Poruku novog člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je Vulin,.

 

- Gospodin Komšić nam neprekidno preti i to smo razumeli, ali pre nego što mu odgovorim na ovu poslednju pretnju, samo hoću da ga pitam - ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kada misli da nam da odgovor na to jednostavno pitanje - kazao je Vulin.

 

Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, rekao je Vulin, piše Telegraf. rs.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI