foto/ pristaje li to jednoj vojvotkinji

Novi modni gaf Meghan Markle: U providnoj suknji svi su vidjeli njen donji veš...

Showbizz 01.11.18, 17:23h

Novi modni gaf Meghan Markle: U providnoj suknji svi su vidjeli njen donji veš...
Markle je blistala u kombinaciji svoje omiljene modne kuće Givenchy koja je izradila i njenu vjenčanicu. Međutim, dok joj je kraljevskoplava majica odlično pristajala, providna suknja stvorila je problem

 


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ponovo je imala modni gaf, a ovaj put riječ je o prozirnoj suknji koju je nosila prilikom obilaska novozelandskog grada Rotorua.

 

Markle je blistala u kombinaciji svoje omiljene modne kuće Givenchy koja je izradila i njenu vjenčanicu. Međutim, dok joj je kraljevskoplava majica odlično pristajala, providna suknja stvorila je problem pa su prisutni mogli vidjeti donje rublje vojvotkinje Meghan.

 

meghan-markle-jpf

 

Korisnici društvenih mreža odmah su počeli komentarisati šta će kraljica reći na odijevnu kombinaciju supruge svog unuka. Drugi, poklonici kraljevske porodice, tvrde kako je ustvari samo riječ o igri svjetlosti koja je pala na suknju vojvotkinje.

 

Markle je i prije nekoliko dana bila na meti kritika kada je zaboravila skinuti etiketu s crvene haljine koju je odabrala za posjetu Kraljevini Tongi.

 

Podsjećamo, princ Harry i Meghan Markle su proteklih 16 dana boravili u kraljevskoj posjeti Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu. Ovo je njihovo prvo bračno putovanje.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI