Stanje pjevača napokon stabilno

Majka Darka Lazića otvorila dušu: Otkrila šta čeka njenog sina i da li su se pjevačeva bivša žena i djevojka potukle

Showbizz 01.11.18, 08:25h

Majka Darka Lazića otvorila dušu: Otkrila šta čeka njenog sina i da li su se pjevačeva bivša žena i djevojka potukle
Vidjela sam da su pisali da Marina nije mogla da vidi Darka, nego da ga je vidjela tek kada je ustao iz kome, a to takođe nije tačno. Ona je od prvog dana mogla da uđe sa nama u sobu, i vidjela ga je odmah tog prvog dana, čim se nesreća dogodila, i dok je još bio u komi. Bila je pored njega sve vrijeme, kaže pjevačeva mama

 

Darko Lazić se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, stanje mu je trenutno stabilno, ali ga čeka dug oporavak. Pjevač je prekjuče konačno probuđen iz kome i više nije u životnoj opasnosti.

 

Njegovo stanje je stabilno, a Darkova mama Branka kaže da je pjevačevo stanje sada mnogo bolje, te da mnoge od insinuacija iz medija vjerovatno nisu tačne.

 

"Ma znate šta, svašta se pisalo i pričalo. I to mi je usred one teške situacije još teže palo. Ali pola od onog što je izlazilo nije tačno. Mi nismo ni željeli da dajemo nikakve izjave, jasno vam je da nam nije bilo ni do čega. Ali eto, sad mogu da kažem da smo mnogo bolje, i da je on mnogo bolje i da je to najbitnije. Za sada ga čeka samo ta operacije butne kosti, ali ne znamo još uvijek kada će biti. Ništa od ovih ostalih stvari o kojima su pričali nije tačno. Valjda bih ja znala da jeste. Operacija noge je jedino što se čeka", priča Darkova mama, koja je sa svojim suprugom Brankom, a Darkovim tatom, svaki dan bila u bolnici. Međutim otkriva i ko je od prvog dana bio zajedno sa njima pored pjevačevog kreveta.

 

"Vidjela sam da su pisali da Marina nije mogla da vidi Darka, nego da ga je vidjela tek kada je ustao iz kome, a to takođe nije tačno. Ona je od prvog dana mogla da uđe sa nama u sobu, i vidjela ga je odmah tog prvog dana, čim se nesreća dogodila, i dok je još bio u komi. Bila je pored njega sve vrijeme. Ona je jedna divna djevojka i Darko nju mnogo voli", ispričala je Branka Lazić, koja je ujedno otkrila i da li ima istine u pričama da bi Darko mogao da se vrati bivšoj vezi, a i dalje zakonitoj supruzi Ani Sević.

 

"Ma to su gluposti, da će se on i Ana pomiriti. On je sa Marinom, i ja znam da se njih dvoje mnogo vole, e sad šta će dalje sa njima biti, to je njihova stvar, to ja ne mogu znati. Ali da pomirenje sa Anom ima veze sa tim, to nema veze s mozgom. Takođe su sumanute one priče da su ona i Ana u svađi i da su se potukle u bolnici. To je toliko sramotno napisati. To je užasna laž. Njih dvije imaju sasvim lijep odnos, i odlično se slažu. Komunicirale su, i svi smo bili zajedno tamo u tom bolu. Nije bilo nikakvih svađa, to su baš gluposti", završava priču Darkova mama.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI