KONTROVERZNI BIZNISMEN ISPRIČAO

Gorka tajna koju je Ksenija Pajčin odnijela u grob: Preživjela je brutalno silovanje, imala je jedva 18 godina...

Showbizz 31.10.18, 19:45h

Gorka tajna koju je Ksenija Pajčin odnijela u grob: Preživjela je brutalno silovanje, imala je jedva 18 godina...
Nebojša Tubić je rekao i kako je mislio da će "ona biti neki foto model jer je bila veoma lijepa, ali ona je, eto, htjela da bude pjevačica"

 

Nebojša Tubić Žabac (kontroverzni srbijanski biznismen iz '90-ih) otkrio je u jednom intervjuu nepoznate detalje iz života Ksenije Pajčin,

 
Tubić je bio gost u emisiji "Bez ustručavanja" gdje je ispričao: 


- Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživjela veliku traumu. Doveli su je poslije kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla da smisli muškarce. E onda je poslije krenula u onu grupu "Dak" sa onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze sa pjevanjem. Ali bila je zgodna, imala je taj dar za igru. Kad se obuče, kako je umela pa krene da igra, svima su ispadale čaše iz ruku. Svi bi odmah zavlačili ruke u gaće i tražili klikere.


Tubić je rekao i kako je mislio da će "ona biti neki foto model jer je bila veoma lijepa, ali ona je, eto, htjela da bude pjevačica".

 
- Mi smo kao bili u šemi, a ona kad voli, ona voli do kraja. I povedem je ja na nastup u Sremsku Mitrovicu. Tad su bili moderni roleri. Ona obukla rolere i neke vruće pantalone. I povedem još jednu malu koja je svirala klavir. I tu, riječ po riječ, Ksenija utripuje da sam ja u šemi sa tom malom. I na prelazu preko pruge ona iskoči iz kola. Bila je ljubomorna i luda - ispričao je Tubić.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI